03 / 05 / 2024

Doğalgaz kullanmayan şehir

Doğalgaz kullanmayan şehir

Yeni inşa edilen binalardaki ısınma sistemi, doğalgaz oluyor. Baca sistemine sahip eski binalardaki soba kullanımları da doğalgaz hattının döşenmesi ile son buluyor. Peki henüz doğalgaz kullanmayan iller hangileri?

BOTAŞ deprem bölgesine doğalgaz verildiğini duyurdu! İşte doğalgazın verildiği yerler

Türkiye'yi sarsan Merkezüssü Kahramamaraş olan 7.5 ve 7.7'lik depremin ardından BOTAŞ, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay şehir giriş istasyonlarına doğalgaz verildiğini duyurdu.

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Zeynep Mutlu ortaklığında kuruldu.

2018'de doğalgaz kullanmayan konut kalmayacak!

2018 yılında Türkiye'nin tamamı doğalgaza kavuşacak. Yine aynı yıl bütün illerde doğalgaz kullanmayan konut kalmayacak..

Trabzon Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırılması içinde çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı

Trabzon Ortahisar’da 70 bin konut ve iş yerine doğalgaz ulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinde doğalgaz çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini kaydederken, kapısına doğalgaz getirilen daire ve işyerlerinin sayısının 70 bin 18’e ulaştığını söyledi.

Trabzon Akçaabat ve Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinde devam eden doğalgaz çalışmalarıyla ilgili olarak yüklenici firma yetkilileri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Doğalgazı doğru ve verimli kullanma yöntemleri!

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Doğalgazı doğru ve verimli kullanma yöntemlerini açıkladı. İşte Ataşehir Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan o yöntemler...

Entes Doğalgaz Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entes Doğalgaz Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Yıldız ve Necat Hulusi Sarıoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Trabzon'un ilçelerine doğalgaz ulaştırılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, doğalgaz çalışmalarıyla ilgili olarak yüklenici firma yetkileriyle bir araya geldi. Toplantıda ilçelere doğalgaz verilebilmesi için izlenecek olan yol haritası karara bağlandı.

Gökçek: Başkent Doğalgaz arazilerimizi geri verecek!

Büyükşehir Belediyesi ile Başkent Doğalgaz uzlaşacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Başkent Doğalgaz arazilerimizi geri vererek açtığı davalardan vazgeçecek. Biz de davamızı geri çekeceğiz" dedi.

Doğalgaz kullanmayan iller!

Yeni inşa edilen binalardaki ısınma sistemi, doğalgaz oluyor. Baca sistemine sahip eski binalardaki soba kullanımları da doğalgaz hattının döşenmesi ile son buluyor. Peki henüz doğalgaz kullanmayan iller hangileri?

Gülşehir'de doğalgaz talep toplama süreci sona eriyor!

30 Kasım'da sona erecek doğalgaz talep toplama sürecinin son günlerinde Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve Erol Gumussoy siyasi parti Başkanları, muhtarlar ve halkla birebir görüşerek destek istedi.

Kars Yenişehir Konutları'nda doğalgaz krizi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından dar gelirli vatandaşlar için Kars Merkez Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılan TOKİ konutlarının bir kısmının doğalgazı, bazı abonelerin borçlarını ödememesi nedeniyle kesildi.

Doğalgaz kullanmayan şehir Haberi

Doğalgaz kullanmayan şehir

Doğalgaz kullanmayan iller!

Yeni inşa edilen konut ve işyeri binalarındaki ısınma sistemi, doğalgaz oluyor. Baca sistemine sahip eski binalardaki soba kullanımları da doğalgaz hattının döşenmesi ile son buluyor.


Bunun için apartmanda ısınmanın sobayla sağlanması, yönetim planı kapsamında yapılacak değişiklik ile yasaklanabiliyor. Apartmanda alınan karar ile birlikte alternatif ısınma sisteminin yasaklanması halinde, malikler soba kullanamıyor.


Ancak bazı şehirlerde hala doğalgaz hattı bulunmuyor. Peki, doğalgaz kullanmayan iller hangileri?


Doğalgaz kullanmayan iller, Bingöl, Bitlis, Mardin, Tunceli, Hakkâri, Şırnak ve Artvin olarak sıralanıyor. Çalışmalarını sürdüren BOTAŞ, 2015 yılının sonuna kadar Bingöl, Bitlis, Mardin ve Tunceli'ye de doğalgaz hattı yapım çalışmalarını tamamlayacak.


Halen yapımı devam eden Hakkâri, Şırnak ve Artvin'deki çalışmalar ise 2016 yılı içerisinde tamamlanacak.


Böylece Türkiye'deki bütün şehirlere doğalgaz ulaşmış olacak. Doğalgaz kullanmayan il kalmamış olacak.



Doğalgazlı apartmanda...