21 / 05 / 2024

doğalgaz zammı taner yıldız

doğalgaz zammı taner yıldız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, , Enerji Çocuk Projesi'nin tanıtımının ardından basın mensuplarının doğal gaz fiyatlarına ilişkin sorularını yanıtladı. Yıldız, şubat ayında da doğal gaza zam yapılmayacağını bildirdi...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Ücretsiz doğalgaz ödemelerinde flaş gelişme! Fazla ödemeler zammıyla geri alınacak!

Bakanlık tarafından ücretsiz doğalgaz uygulaması kapsamında doğalgaz şirketlerine yapacağı ödemelerdeki süre 5 günden 10 güne uzatılırken dağıtım şirketine yapılan fazla ödemeler gecikme zammıyla birlikte geri alınacak.

Doğalgaz faturanız el yakmasın

Doğalgaz zammından sonra kışın herkes bu yöntemleri uygulayacak…. Kışın evinizin ısısını koruyup sıcak tutmanın en etkili yolarını sizler için araştırdık ve bulduk..

Doğalgaza zam yapılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz zammına ilişkin olarak, "Sanayicimize ve vatandaşımıza bu maliyetleri yansıtma niyetinde değiliz" dedi.

Doğalgaz ve elektriğe Ağustosta zam yok!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, döviz kurundaki artışın maliyetleri yükseltmesine rağmen, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmayacağını söyledi.

Çalık Enerji Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali açıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalık Enerji'nin Gürcistan'da açtığı doğalgaz çevrim santralinin önemini vurguladı.

Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı inşaatı bu ay başlayacak!

ENERJİ Bakanı Taner Yıldız, Karadeniz'in altından geçerek Trakya'ya gidecek olan Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nde Rusya'nın bu ay inşaata başlayabileceğini söyledi.

Menderes'e doğalgaz geliyor!

Menderes'e doğalgazı bağlayacak boruların kaynaklama çalışması yarın saat 17.00'de Kemalpaşa Mahallesi 162 Sokak'ta gerçekleştirilecek. Çalışmanın temeli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından atılacak...

OSB'lerin doğalgaz sorunu çözülüyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın bürokratlarıyla birlikte yaptığı toplantıda, Organize Sanayi Bölgeleri'ne (OSB) doğalgaz götürülmesi görevi BOTAŞ'a verildi.

Maşukiyeliler doğalgaz için bir süre daha bekleyecek!

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Maşukiye’nin doğalgaz sorununu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a sormuştu.Yıldız'dan gelen cevaptan sonra açıklama yapan Türkkan "Maşukiyelilerin doğalgaz için bir süre daha beklemeleri gerekecek."dedi

Türk Akımı doğalgaz sevkiyatı 2016'da başlayacak!

Enerji Bakanı Taner Yıldız Türk Akımı üzerinden Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını söyledi. Yıldız 'Türk Akımı' projesinin muhtemel rotası üzerinde 4 saatlik bir helikopter turu ile teknik incelemelerde bulundu

Doğalgaz fiyatları düşüyor mu?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgazda indirim beklentisiyle ilgili açıklama yaptı. Bakan Taner Yıldız, elektrik ve doğalgaz fiyatlarıyla ilgili bir indirime gidilip gidilmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verdi.

Taner Yıldız: Sanayisine en ucuz doğalgazı satan ülkeyiz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz fiyatlarının değişmediğini belirterek, "Avrupa Birliği üyesi 28 ülke içinde sanayisine en ucuz doğalgaz ve elektrik satan ülkesi haline geldik" dedi.

doğalgaz zammı taner yıldız Haberi

doğalgaz zammı taner yıldız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji Çocuk Projesi'nin tanıtımının ardından basın mensuplarının doğal gaz fiyatlarına ilişkin sorularını yanıtladı.


Doğal gaza zam yapılacağı yönündeki değerlendirmelerin anımsatılması üzerine Yıldız, her ay bir zam olacağı haberiyle karşılaştıklarını, herkesin toto oynadığını ancak geçen yıl herhangi bir zam olmadığını söyledi.


Kimsenin, vatandaşların ümitleriyle, beklentileriyle bir basın malzemesi olarak oynamaması gerektiğini ifade eden Yıldız, geçen yıl sürekli zam olacak haberleriyle vatandaşların tedirgin edildiğini belirtti.


  Her ay sonu, bir sonraki aya ilişkin doğal gaz fiyatlarını değerlendirdiklerini anlatan Yıldız, "Artan maliyetlere rağmen şubat ayında da doğal gaza zam yapmayacağız" diye konuştu.


Bazı dernek yöneticilerinin çok da sorumlu davranmadan hareket ettiklerini dile getiren Yıldız, "Bu kişilerin kendilerine, yalnız kendi şahsi duruşlarıyla alakalı reklama dönük bir işlem yaptıklarını görüyorum. Bu...