06 / 07 / 2024

Doğalgazda indirim var mı

Doğalgazda indirim var mı

Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından "Enerji Arz Güvenliği ve Güney Gaz Koridoru" paneli düzenlendi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız konu ile ilgili açıklama yaptı. Doğalgazda indirim olacak mı?

ŞOK'ta bugün birçok üründe indirim var! 19 Haziran 2024 Çarşamba ürün kataloğu kataloğu...

ŞOK Market'te bugün teknoloji, ev aletleri, giyim ve birçok üründe indirim fırsatı var. ŞOK Market aktüel ürünler kataloğunda bu çarşamba birçok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor. 

ŞOK 1 Haziran 2024 cumartesi aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu cumartesi birçok üründe indirim var...

ŞOK market hafta sonu indirimler yapmaya devam ediyor. ŞOK market 1 Haziran 2024 Cumartesi aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Bu cumartesi günü ŞOK'ta seçili ürünlerde indirim var. ŞOK markette 1 Haziran 2024'te onlarca indirimli ürün raflarda yerlerini alıyor. 

ŞOK Market 25 Mayıs 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! Bu cumartesi ŞOK'ta bebek ürünleri, oyuncakta indirim var...

ŞOK 25 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu cumartesi, seçili birçok ürün raflardaki yerini alacak. ŞOK'ta Kadın atletten, erkek pijama takımına, pilden, ıslak havluya kadar onlarca üründe indirim fırsatı var. 

ŞOK 18 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımlandı! ŞOK'ta bu cumartesi birçok üründe indirim var...

ŞOK market 18 Mayıs 2024 cumartesi indirimli ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK markette bu cumartesi birçok üründe indirimler sizleri bekliyor.  ŞOK markette 18 Mayıs hangi ürünlerde indirim var? 

A101 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu! A101’de kek kalıbı, salça, fırın, deterjan ve saç düzleştiricide indirim var

Ülkemizin perakende devleri arasında yer alan A101, merakla beklenen yeni aktüel kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden paylaştı. A101'de zeytin, kek kalıbı, salça, deterjan, saç düzleştirici valiz ve baskülde indirim var...

A101 9-15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu! A101’de zeytin, salça, deterjan, saç düzleştirici ve valizde indirim var!

Türkiye’nin en büyük perakende zincirleri arasında yer alan A101, merakla beklenen yeni aktüel kataloğunu yayımladı. Yayımlanan yeni kataloğa göre A101'de bu hafta zeytin, salça, deterjan, saç düzleştirici ve valizde indirim var.

A101 yeni Aktüel Kataloğu! A101’de bal, zeytin, peynir, tuvalet kağıdı, şampuan, yumurta ve patateste indirim var!

A101'in yeni aktüel kataloğunda bal, zeytin, peynir, şampuan, yumurta ve patateste indirim var. İşte A101'in yeni aktüel kataloğu...

Migros’ta seçili ürünlerde indirim kampanyası! Migros'ta 5 litre ayçiçek yağı, 5 kilo un ve çayda indirim var...

Migros'ta seçili onlarca üründe indirim fırsatları sunuluyor. Buna göre, Migros'ta 2 Mayıs 2024'e kadar belirli ürünlerde indirimler sizleri bekliyor. Migros'ta ayçiçek yağından una, yoğurttan çaya kadar pek çok farklı üründe indirim var.

A101'de bu hafta piliç, Smart TV, pirinç, patates, makarnada dev indirim var! İşte 2 Mayıs 2024 A101 aktüel kataloğu!

Perakende devi A101 merakla beklenen 2 Mayıs 2024 tarihli aktüel kataloğunu yayımladı. Yayımlanan yeni kataloğa A101'de bu hafta piliç, Smart TV, patates, makarnada dev indirim var...

A101 27 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğu! A101’de yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var!

Perakende devi A101 merakla beklenen 7 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğunu yayımladı. A101'de bu hafta yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var.

Migros'ta 18 Nisan-1 Mayıs 2024 güncel ürünler liste yayımlandı! Migros'ta birçok üründe indirim var!

Migros'ta bu hafta birçok seçili üründe indirim var. Deterjandan, una, peynire, kişisel bakım ürünlerinden gıdaya kadar pek çok üründe fırsatlar yer alıyor. İşte 18 Nisan-1 Mayıs indirimli fiyat listesi.

A101'de bu hafta piliç, Android Tv, kahve, sıvı sabunda dev indirim var! İşte 18 Nisan 2024 A101 aktüel kataloğu!

Tüketiciler tarafından büyük bir merakla beklenen 18 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu paylaşan A101, yine pek çok ürüne indirim yaptı. Yeni kataloğa göre, fincan takımından yüzey temizleyiciye kadar hemen hemen her alandaki ürüne indirim yapıldı. Peki, A101’de bu hafta hangi ürünler var?

BİM 16 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu! BİM’de peynir, ayçiçek yağı, salça, makarna ve deterjanda indirim var!

Perakende devi Bim, tüketiciler tarafından merakla beklenen 16 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu yayımladı. Bim'de bu hafta peynir, ayçiçek yağı, salça, makarna ve deterjanda indirim var...

Doğalgazda indirim var mı Haberi

Doğalgazda indirim var mı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz fiyatında indirim talebini Rusya tarafına ilettiklerini belirterek, "Bu revizyonun, Türkiye Cumhuriyeti'nin 1 Ocak 2015 itibarıyla hakkı olduğunu ve bununla alakalı hazırlık yapmalarını istedik" dedi.


Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından "Enerji Arz Güvenliği ve Güney Gaz Koridoru" paneli düzenlendi.


Yıldız, buradaki konuşmasında, dün TANAP'ın ana hat borularına ilişkin sözleşmelerin imzalandığını anımsatarak, bundan sonraki aşamada işçilik konusunda ve Türk müteahhitlerin bu projeden iyi pay alacaklarına yönelik inancını dile getirdi. 21 ilden geçecek TANAP kapsamında farklı et kalınlıklarında ve çaplarda 160 bin borunun döşeneceğini bildiren Yıldız, tren ve tırlarla 55 bin seferle 4 yılda bu boruların döşeneceğini kaydetti.


Bu tür önemli projeleri isteyenler olduğu gibi istemeyenlerin de olduğuna dikkati çeken Yıldız, 17 Aralık'taki gelişmelere...