05 / 05 / 2024

Doğalgazla mevzuatı 2015

Doğalgazla mevzuatı 2015

OSBÜK Bölge Müdürleri Komisyon Başkanı ve Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürü Özer Özcan, doğalgazla ilgili mevzuat değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Doğa Rutkay'ın Çeşme'deki taş villası!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

Çatalca'nın 9 mahallesine daha doğalgaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptığı açıklamada iki ay içerisinde de Çanakça, Akalan, İzettin, Gökçeali, Nakkaş, Kestanelik, Dağyenice, Subaşı, Okkalı’nın aralarında bulunduğu dokuz mahalleyi daha doğalgazla buluşturacaklarını söyledi.

Doğu ve Güneydoğu yatırım teşvik mevzuatı geçikti!

Başbakan Binali Yıldırım’ın 4 Eylül’de açıkladığı ‘Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cazibe Merkezleri Programı, Yatırım ve Destek Hamlesi’ paketinin mevzuatı hala hazır değil.

Ünye, doğalgazla 2017'de buluşacak!

Ünye’de kamuoyunun merakla beklediği doğalgaz kullanımı ile ilgili Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, basınç düşürme tesisinin yeri ile alakalı şahıs arazisi problemi yüzünden önümüzde ki yıl ancak kullanılmaya başlanabileceğini söyledi.

Doğuş GYO 2015 Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mart'ta!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 24 Mart 2016 Perşembe günü, saat 10:00'da Doğuş Center Maslak'ta yapılacak.

Doğuş GYO 2015 yılı faaliyet raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin faaliyet raporu...

Doğuş GYO 2015 yılı faaliyet raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin faaliyet raporu...

Doğuş GYO, İlişkili Taraf İşlemleri Raporunu açıkladı!

Doğuş GYO, 2015'te gerçekleşen, 2016 yılında da benzeri koşullarda gerçekleşmesi beklenen, yaygın ve süreklilik arz eden işlemleri için hazırlanan "İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nu KAP'a bildirdi.

Doğu Karadeniz'de 2015'te en fazla konut Trabzon'da satıldı!

Doğu Karadeniz illerinde 2015 yılında en fazla konut Trabzon'da, en az konut ise Gümüşhane'de satıldı. Trabzon'da 12 bin 634, Gümüşhane'de bin 256 adet konut satıldı.

Doğuş GYO 2015 yılı finansal raporları!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen raporlar şöyle...

2015'teki projeler Türkiye’nin doğal güzellikleri için tehdit oluşturdu!

TEMA’nın hazırladığı rapora göre, madenler, HES’ler, nükleer santrallar gibi projeler doğal güzellikleri tehdit ediyor. TEMA Vakfı 2015 yılında çevre açısından en iyi ve en kötü olayları derledi.

Konutta en çok satış Araplara yapıldı!

Yaşarkent Gayrimenkul'ün sahibi Yaşar Doğan, 2014-2015 yıllarından konut satışlarının yüzde 3'nün yabancılara satış olarak gerçekleştiğini söyledi.

Doğalgaz sayaç açma kapama bedeli 2015!

Doğalgazın geç ödenmesi nedeni ile kapatılması ve yeniden açılması halinde açma kapama bedelinin ödenmesi gerekiyor. Peki, doğalgaz sayaç açma kapama bedeli 2015 ne kadar?

Doğalgazla mevzuatı 2015 Haberi

Doğalgazla mevzuatı 2015

OSBÜK Bölge Müdürleri Komisyon Başkanı ve Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürü Özer Özcan, doğalgazla ilgili mevzuat değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Özcan, sistem kullanım bedelleri ve dağıtım şirketlerinin OSB içerisinde aldığı bedellerle ilgili bir düzenleme gerektiğini kaydetti. 


Komisyon toplantısı hakkında bilgi verir misiniz? 

OSBÜK olarak her ay düzenli Yönetim Kurulu toplantıları yapıyoruz. Yönetim Kurulu'ndan önce, konuşulacak bütün konuların ve gündemlerin araştırmasını yapmak için Komisyon olarak toplanıyoruz. Yine toplantı öncesinde yapılacak araştırmaları belirtiyoruz ve bir sunum hazırlıyoruz. Yönetim Kurulu'nda da Başkanlarımızın kararına göre tekrar harekete geçip, uygulama kısmına bakıyoruz. 


Son dönemlerde OSB'lerde en çok dikkat çeken neler? 

Gündemimizi genelde mevzuatta yenilenmesi gereken maddeler teşkil ediyor. Bunun dışmda; OSB'lerin faaliyetleri sırasında kamu kuruluşlarıyla diğer özel dağıtıcı firmalarla yaşadıkları sorunlar da yer alıyor.

Mevzuatla ilgili karşılaştığınız en önemli...