07 / 05 / 2024

Doğalkaya Bodrum fiyat

Doğalkaya Bodrum fiyat

1952 yılında kurulan ve gayrimenkul sektöründe farklı projeler ile adından oldukça fazla söz ettiren “Gülman Group”, yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Konutta faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektörü, krediye erişim zorluğu, yüksek faiz ve fahiş fiyatlarla yılı kapattı. Satışlardaki düşüş ve yükselen maliyetlere değinen sektör temsilcileri, “Faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor. Fonların önü açılırsa canlanma olur” dedi.

Borsa'da her kriz bir fırsat doğurur! İşte 11 şirketin 2020 ve 2024 fiyatı!

Yatırımcıların gündeminde düşmeyen Borsa İstanbul güne yükselişle başladı. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu "Borsa'da her kriz bir fırsat doğurur" diyerek, 11 şirketin 2020 ve 2024 fiyatını açıkladı...

Doğu Ekspresi biletleri satışa açıldı! 2023 Doğu Ekspres fiyat listesi!

Son yıllarda farklı tatil seçeneği arayan seyahat severlerin beklediği haberi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu verdi. Bakan Uraloğlu bilet satışlarının 1 Kasım itibari ile başladığını duyurdu. 

Mayıs ayı fiyat istatistikleri resmen açıklandı: Fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu!

Mayıs ayı fiyat istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmen açıklandı. Açıklanan detaylara göre Mayıs ayında fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu...

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ’tan son dakika açıklaması!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), doğal gaz fiyatlarında haziran ayı için bir değişiklik olmayacağını duyurdu. BOTAŞ tarafından yapılan duyuruda, Avrupa ülkeleri arasında Ukrayna'nın ardından en düşük doğal gaz fiyatının Türkiye'de uygulandığı belirtildi.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

BOTAŞ resmen açıkladı: Sanayide kullanılan doğal gaza indirim!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında, 1 Mayıs' tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranında indirim yapıldı.

Doğal gaz fiyatı arttı! Elektrik ve gaz fiyatları rekor kırdı

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde geçtiğimiz senenin ikinci yarısında konutlarda 100 kilovatsaat elektrik için ortalama 28.4 euro ödendi. Bu rakam rekor olarak tarihe geçti.

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Avrupa'da gaz fiyatları 17 ayın dibini gördü!

Avrupa'da doğal gaz fiyatı, ılıman hava koşulları nedeniyle birçok ülkede gaz depolarının yeniden doldurulması ve daha fazla sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ithalatıyla 17 ayın en düşük seviyelerine geriledi.

A101'de yüzde 20'ye varan indirim başladı! Doğal yoğurt 49 TL, 12'li tuvalet kağıdı 61 TL! A101 5 Şubat fiyat listesi

A101 haftanın indirimlerini duyurdu. A101'de yüzde 20'ye varan indirim başladı! Doğal yoğurt 49 TL, 12'li tuvalet kağıdı 61 TL! A101 5 Şubat kataloğu fiyat listesi...

Migros'ta çaya yüzde 30 indirim! Lipton, Doğuş, Çaykur fiyatları dibi gördü! 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında çaya yüzde 30 indirim geldi. Lipton, Doğuş, Çaykur gibi markalar dibi gördü. İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Doğalkaya Bodrum fiyat Haberi

Doğalkaya Bodrum fiyat

1952 yılında kurulan ve gayrimenkul sektöründe farklı projeler ile adından oldukça fazla söz ettiren “Gülman Group”, yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.  Bodrum’un cennet köşelerinden Gündoğan’da Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki niş projeyi hayata geçiren “Gülman Group”, 30 Haziran 2015’te Maslak’taki genel merkezlerinde düzenlenen basın toplantısı ile yeni projelerinin ilk tanıtımını gerçekleştirdi. Basın toplantısında ev sahipliğini Gülman Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman yaptı. 


2014 yılı içerisinde İstanbul’da Elor Holding işbirliği ile tamamlanan ve kısa sürede tüm satışı gerçekleşen “Nest Ortaköy” projesinden sonra rotasını, Ege’nin incisi Bodrum’a çeviren “Gülman Group”; tatilcilerin en yoğun ilgi gösterdiği Gündoğan’a iki dev proje kazandırdı. 


DOĞALKAYA BODRUM VİLLALARI

Adını yerleşim yerindeki sağlam, doğal kayalardan alan ve tertemiz bir denize sahip olan “Doğalkaya Bodrum Villaları”, ışıltısı...