03 / 05 / 2024

Doğalkaya Bodrum gülman group

Doğalkaya Bodrum gülman group

Gündoğan Doğalkaya Bodrum iletişim için 0212 345 11 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 15 adet villadan meydana gelen proje Gülman Group imzası ile hayata geçiriliyor.

Gülman Group Doğalkaya Bodrum Projesi!

Gülman Group Doğalkaya Bodrum Projesi 34 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Lansmanı bugün yapılan proje Muğla Bodrum - Gündoğan lokasyonunda hayata geçiriliyor.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Feryal Gülman, boşanma aşamasında olduğu Kemal Gülman'ın bir kadınla samimi görüntülerinin yayılmasından sonra Bebek'teki yalıyı 245 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Doğuş GYO Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin uzatılması için başvuru yaptı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'i, yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görev süresinin uzatılması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu...

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kemal Gülman Monako'dan 8 milyon euroya ev aldı!

Feryal Gülman’ın ihanet iddiasıyla 200 milyon liralık boşanma davası açtığı Kemal Gülman, Monako'da kendine yeni bir hayat kurdu. İşadamı bölgeden 8 milyon euroya ev aldı.

Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatı 2021'de tamamlanacak!

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATASAM) bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Prof. Dr. Yeşilyaprak, ‘DAG’ın teleskobu Avrupa’da konumlanmış en büyük teleskoplardan biri olacak’ diye konuştu...

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılıyor!

Konaklı Kayak Merkezi'nin 3 bin 170 rakımlı Karakaya Tepesi'nde yer alan Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılıyor. Gözlemevi toplam 200 milyon TL'ye inşa ediliyor.

Feryal Gülman Bodrum ve İstanbul'dan 7 milyon liralık 2 ev aldı!

Sosyetik isim Feryal Gülman, mimarlığını üstlendiği Bodrum ve İstanbul’daki iki ayrı proje karşılığında toplam 7 milyon değerinde iki evin sahibi oldu.

Doğu Anadolu Gözlemevi ne zaman açılacak?

Türkiye’nin en büyük yatırım araştırma projeleri arasında yer alan Erzurum Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de hizmete açılacak.

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020’de açılacak!

Dünyanın en gelişmiş teknolojisine sahip üç gözlemevi arasında bulunan Doğu Anadolu Gözlemevi'nin 2020’de açılacağı açıklandı.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını aylık 50 bin Euro'ya kiraladı!

Feryal Gülman’ın başına talih kuşu kondu. Fransız şirket, Gülman'ın Bebek’teki villasını çekim için aylık 50 bin euro’ya kiraladı...

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap, ofis sayısını artırmaya devam ediyor. 81'e emlakçılık modelini taşımayı amaçlayan Turyap, Doğu ve Güneydoğu'da markalı emlakçılığı tanıtmayı amaçlıyor. 

Doğu ve Güneydoğu'da 30 bin konut ve işyeri inşa edildi!

Doğu ve Güneydoğu seçimde "devam" dedi. Devlet, merkezlerin alt yapıları yenilendi, bölgeye 30 bin konut ve binlerce işyeri inşa edildi...

Doğalkaya Bodrum gülman group Haberi

Doğalkaya Bodrum gülman group

Muğla Bodrum - Gündoğan'da inşa edilen Doğalkaya Bodrum Villaları  34 bin metrekare arsa alanına sahip. Gülman Group imzası taşıyan projede 15 adet niş villa yer alıyor. 


Gündoğan Doğalkaya Bodrum iletişim numarası 0212 345 11 00 olarak belirlendi. Projede villaların büyüklükleri 120 metrekareden başlıyor, 500 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Doğalkaya Bodrum'da sauna, fitness, güneşlenme terasları, masaj odaları, tuzlu su havuzu gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 




Gündoğan Doğalkaya Bodrum iletişim!

Telefon: 0212 345 11 00

Web: www.gulmangroup.com/web/

Özge...