17 / 05 / 2024

Doğan Balşak

Doğan Balşak

Asaf Gayrimenkul Tekstil İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi, Doğan Balşak tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır dün akşam evlendi.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır evleniyor. Çiftin düğünü 7 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Bilal Doğan'dan İzmir tramvay projesine eleştiri!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, tramvay projesini eleştirdi. Doğan, şu eleştirilerde bulundu:

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan, Yunus Çakır ile dün akşam gerçekleşen törenle nişanlandı.

Bilal Doğan: Mavişehir Opera Salonu inşaatı bizi kaygılandırıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 16 Aralık'ta ihalesi yapılacak olan Karşıyaka Mavişehir'deki Opera Salonu inşaatı ile ilgili kaygılı olduklarını söyledi.

Bilal Doğan: Kültürpark için referandum yapalım!

İzmir'de Kültürpark ile ilgili tartışmalar sürerken AK Parti'den farklı bir öneri geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, belediye meclis toplantısında, "Kültürpark Projesini referanduma sunalım" dedi.

Bilal Doğan: İsmet İnönü Kültür Merkezi yıkılmasın!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "İzmir kültür merkezi açısından yeterli değil. Buradaki amfitiyatro başka yeri yapılmalı" diye konuştu.

Ideal Standard Jado Jes ile doğanın tüm zarafeti banyolarda!

Dünya devi Ideal Standard'ın banyo gereçlerindeki lüks segment markası JADO, ilhamını Aleo veranın akışkan formundan aldığı JES Serisi ile doğanın tüm zarafetini banyolara taşıyor.

Volkan Doğan: Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşüme karşı değiliz!

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan, Sanayi Çarşısıyla ilgili dönüşüme karşı olmadıklarını belirterek, "Dönüşümün hakkaniyet çerçevesinde ve esnafımızın mağdur olmayacağı şekilde olmasından yanayız. Biz bu bölgede yaşanan belirsizliğe karşıyız" dedi.

Bilal Doğan İzmir'deki kentsel dönüşüm sürecini eleştirdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kentsel dönüşüm konusunda sert eleştirilerde bulundu. Doğan, "Yasanın kendisine verdiği görevi bile yerine getirmekten aciz olduğunu gördük" dedi.

Nevzat Doğan: 2016 projelerin ortaya çıktığı yıl olacak!

AK Partili yöneticilere projelerini anlatan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2016 yılının hızlı başladığını ifade ederek, “2016-2017 yılları projelerimizin çok daha fazla gün yüzüne çıktığı bir yıl olacak” dedi

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan vekili Bilal Doğan, Balıkçılar Meydanı Projesi'ni hatırlattı ve proje için 4 yılda çivi dahi çakılmadığını ifade etti. Doğan, "Balıkçılar Meydanı projesi ne zaman tamamlanacak?" dedi

Malatya Doğanşehir'e 5 yıldızlı hastane ve MYO geliyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesine 5 yıldızlı otel konforunda bir hastanenin yanısıra Meslek Yüksekokulu’nun yapımına başladığını söyledi.

Doğan Balşak Haberi

Doğan Balşak

Asaf Gayrimenkul Tekstil İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi, Doğan Balşak tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Asaf Gayrimenkul Tekstil İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...