29 / 04 / 2024

Volkan Doğan: Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşüme karşı değiliz!

Volkan Doğan: Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşüme karşı değiliz!

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan, Sanayi Çarşısıyla ilgili dönüşüme karşı olmadıklarını belirterek, "Dönüşümün hakkaniyet çerçevesinde ve esnafımızın mağdur olmayacağı şekilde olmasından yanayız. Biz bu bölgede yaşanan belirsizliğe karşıyız" dedi.



AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan, Sanayi Çarşısıyla ilgili dönüşüme karşı olmadıklarını belirterek, "Biz bu bölgede yaşanan belirsizliğe karşıyız" dedi. 


AK Parti Odunpazarı ilçe Başkanı Volkan Doğan, Bııyükşehir İmar Komisyonu Başkanı Tuncer Köküer, İmar Komisyonu üyeleri Nuri Temizsoy ve Hamdi Karakuş, Odunpazarı Meclis üyeleri Adem Kara ve Ahmet Özdamar ve Odunpazarı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Küçük Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret etti. AK Partili heyet esnafın istek ve sıkıntılarını dinledi. 


Doğan, AK Parti olarak Küçük Sanayi Sitesinin dönüşümünü istediklerini belirterek, "Fakat bu dönüşümün hakkaniyet çerçevesinde ve esnafımızın mağdur olmayacağı şekilde olmasından yanayız. AK Partililerin bu bölgenin dönüşümüne karşı olduğu yönünde bir algı oluşturmaya çalıştırıyorlar. Biz dönüşüme değil, bu bölgede yaşanan belirsizliğe karşıyız" dedi. 


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kürtün dönüşüm için hiç bir esnafın görüşünü almadığını iddia eden Doğan: "Esnafın nasıl geçinmeye çalıştığını biz çok iyi biliyoruz. Bizim isteğimiz buradaki hiç bir esnafımızın sıkıntı yaşamaması. Bizler her zaman esnafımızın arkasındayız. Bu alanın yağmalanmasına izin vermeyeceğiz. Ne zaman ki şeffaf ve uzlaşmacı bir politika izlenir biz de o vakit esnafımızın hak ve hukukunu gözetecek bir yol izleriz" ifadelerini konuştu.


Eskişehir Anadolu


Geri Dön