14 / 05 / 2024

Volkan Doğan Sanayi Çarşısı kentsel dönüşüm

Volkan Doğan Sanayi Çarşısı kentsel dönüşüm

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan, Sanayi Çarşısıyla ilgili dönüşüme karşı olmadıklarını belirterek, "Dönüşümün hakkaniyet çerçevesinde ve esnafımızın mağdur olmayacağı şekilde olmasından yanayız. Biz bu bölgede yaşanan belirsizliğe karşıyız" dedi.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Vdg Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vdg Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Doğan Gezek tarafından kuruldu.

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Atılay Şahin ve Yücehan İrfani Doğan ortaklığında kuruldu.

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli’nde  140 bin TL sermaye bedeli Mehmet Can Doğan tarafından kuruldu.

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Doğan tarafından kuruldu.

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Ldr Doğan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ldr Doğan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Doğan Girişim Çatı İzolasyon İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Girişim Çatı İzolasyon İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karslı tarafından kuruldu.

Doğan Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu. 

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Doğan tarafından kuruldu. 

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Kaplan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Kaplan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Kaplan tarafından kuruldu. 

Volkan Doğan Sanayi Çarşısı kentsel dönüşüm Haberi

Volkan Doğan Sanayi Çarşısı kentsel dönüşüm

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan, Sanayi Çarşısıyla ilgili dönüşüme karşı olmadıklarını belirterek, "Biz bu bölgede yaşanan belirsizliğe karşıyız" dedi. 


AK Parti Odunpazarı ilçe Başkanı Volkan Doğan, Bııyükşehir İmar Komisyonu Başkanı Tuncer Köküer, İmar Komisyonu üyeleri Nuri Temizsoy ve Hamdi Karakuş, Odunpazarı Meclis üyeleri Adem Kara ve Ahmet Özdamar ve Odunpazarı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Küçük Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret etti. AK Partili heyet esnafın istek ve sıkıntılarını dinledi. 


Doğan, AK Parti olarak Küçük Sanayi Sitesinin dönüşümünü istediklerini belirterek, "Fakat bu dönüşümün hakkaniyet çerçevesinde ve esnafımızın mağdur olmayacağı şekilde olmasından yanayız. AK Partililerin bu bölgenin dönüşümüne karşı olduğu yönünde bir algı oluşturmaya çalıştırıyorlar. Biz dönüşüme değil, bu bölgede yaşanan belirsizliğe karşıyız" dedi. 


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kürtün dönüşüm için hiç bir...