08 / 05 / 2024

Vdg Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Vdg Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Doğan Gezek tarafından kuruldu.



Vdg Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Doğan Gezek tarafından kuruldu.

Vdg Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Kamu ve özel sektör, şahıs ve tüzel kişiler ve bilumum kurum ve kuruluşların, inşaat işleri, tünel, liman, fabrika, yol, köprü, idare ve hizmet binaları, iş merkezleri, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler, her türlü konut, apartman, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazaryeri, otel, tatil köyü, villa, hastane, cami, okul ve eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, sportif tesisler ve her türlü yapının inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak, bunlarla ilgili tadilat, onarım, restorasyon ve dekorasyon yapmak, çevre düzenlemesi yapmak. 3- Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 4- Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak. 5-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaatın hafriyatı, sıhhi, gaz ve elektrik tesisatı, iç dekorasyonu çatı ve dış cephe konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, fabrika ve tesislerin komple inşaatı ve montaj işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
 


Geri Dön