19 / 05 / 2024

Doğan Emlak taşınma

Doğan Emlak taşınma

Manisa'da emlak sektöründe yıllarca faaliyet gösteren Doğan Emlak yeni yerine taşındı. Doğan Emlak, İnşaat ve Sigorta, müşterilerine en kaliteli ortamlarda en kaliteli şekilde hizmet vermeyi amaçlıyor.

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Stresli bir süreçten keyifli taşınma deneyimi için 10 Adım!

Taşınma süreci herkes için stresli bir deneyim olabilir. Ancak doğru planlama ve hazırlık ile bu süreci keyifli hale getirebilirsiniz. İşte size 10 adımda sorunsuz bir taşınma için ipuçları...

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Depremzedelere taşınma yardımı başladı mı? 15 bin TL taşınma yardımı hangi tarihte yatırılacak?

Depremden etkilenen bölgelerde evlerini kaybeden ya da taşınmak isteyen vatandaşlara yönelik devletin yaptığı yardım ödemelerinden biri olan taşınma yardımı, başvuru yapanların doğrudan hesaplarına yatırılıyor. Peki taşınma yardımına nasıl başvurulur? Taşınma yardımı ödemeleri  başladı mı?

Cumhurbaşkanı açıkladı! Depremzedelere 15 bin TL taşınma yardımı başladı… Nasıl başvurulacak?

Alınan kararla afetzede vatandaşlara yapılacak 15 bin lira taşınma yardımı ödemelerinin başladığı haberini bölgeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki taşınma yardımına nasıl başvurulur?

Doğan Tower satışta! Yeni proje!

Doğan Grup imzasıyla hayata geçirilen Doğan Tower projesinde 4+1 daireler bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

İkinci el konutta taşınma hareketleri yüzde 46,7 geriledi!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2020 yılı ilk yarıyıl sonuçlarına göre, geçtiğimiz yıl İstanbul Avrupa Yakası’nda 352 bini aşan toplam taşınma hareketi bu yıl aynı dönemde yüzde 40,7’lik bir düşüş ile birlikte 208 bin seviyesine geriledi.

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Doğan tarafından kuruldu.

Malatya Doğanşehir'de acele kamulaştırma kararı!

Malatya ili Doğanşehir ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğan Emlak taşınma Haberi

Doğan Emlak taşınma

Yıllardır emlak sektöründe faaliyet gösteren Doğan Emlak, Doğan Emlak, İnşaat ve Sigorta olarak yenilendi. Tecrübesini ve birikimini en kaliteli ortamlarda en kaliteli şekliyle müşterilerine aktarmayı amaçlayan Mehmet Say bir aile şirketi olarak öncelikli amaçlarının müşteri memnuniyeti olduğunu belirtti.. Uzun zamandan bu yana Nazım Usluoğlu Caddesi'nde emlak ve inşaat hizmetleri ile vatandaşların daire arsa ev tarla ve benzeri taleplerini karşılayan firma yine aynı cadde üzerinde daha geniş bir mekana taşındı. Mehmet Say, "Bu bizlere vatandaşlarımızın güveninin eseridir. Her zaman kendinizi güvende hissedeceğiniz firmamız yine emlak inşaat sektöründe emin adımlarla ilerlerken yeni projelerimizde yine yükselmeye devam ediyor. Ayrıca çok yakında sigorta işlerinizi de artık biz takip edeceğiz" diye konuştu. 



Soma Olay...