25 / 08 / 2024

Doğan Online Grup Başkanı Aytuğ İğneli

Doğan Online Grup Başkanı Aytuğ İğneli

Evmanya.com ve daybuyday.com markalarından sorumlu Doğan Online Grup Başkanı Aytuğ İğneli Trump Towers'a mağaza açacaklarını söyledi...

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Doğan Castle geliyor! Yeni proje!

Doğan Grup Ankara'da Doğan Castle adında yeni bir projeye imza atıyor. Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım projeyi "Kapıları doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" diye ifade ediyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Doğan Tower satışta! Yeni proje!

Doğan Grup imzasıyla hayata geçirilen Doğan Tower projesinde 4+1 daireler bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Doğan Yılmazkaya'dan Ankapark eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Yılmazkaya, geçtiğimiz günlerde Ankapark’ı gezdi. 

Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Azın Kazemghamsarı ve Reza Shademanı ortaklığından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bilal Doğan'dan İzmir tramvay projesine eleştiri!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, tramvay projesini eleştirdi. Doğan, şu eleştirilerde bulundu:

Bilal Doğan: Mavişehir Opera Salonu inşaatı bizi kaygılandırıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 16 Aralık'ta ihalesi yapılacak olan Karşıyaka Mavişehir'deki Opera Salonu inşaatı ile ilgili kaygılı olduklarını söyledi.

Bilal Doğan: Kültürpark için referandum yapalım!

İzmir'de Kültürpark ile ilgili tartışmalar sürerken AK Parti'den farklı bir öneri geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, belediye meclis toplantısında, "Kültürpark Projesini referanduma sunalım" dedi.

Bilal Doğan: İsmet İnönü Kültür Merkezi yıkılmasın!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "İzmir kültür merkezi açısından yeterli değil. Buradaki amfitiyatro başka yeri yapılmalı" diye konuştu.

Gürmen Grup'un acı günü! Hüseyin Doğan vefat etti!

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Doğan Online Grup Başkanı Aytuğ İğneli Haberi

Doğan Online Grup Başkanı Aytuğ İğneli


Daybuyday.com markası için Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde mağaza açacaklarını söyleyen Evmanya.com ve aybuyday.com markalarından sorumlu Aytuğ İğneli, “Mağaza açmamızın temel amacı, ürünlerimizi müşterilerimizle online dışı bir kanalda buluşturabilmek. Öte yandan müşterilerimizden de bu yönde talepler geldi”...