27 / 04 / 2024

Doğan Castle geliyor! Yeni proje!

Doğan Castle geliyor! Yeni proje!

Doğan Grup Ankara'da Doğan Castle adında yeni bir projeye imza atıyor. Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım projeyi "Kapıları doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" diye ifade ediyor.



Doğan Grup Ankara'da Doğan Castle adında yeni bir projeye imza atıyor. Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım proje hakkında "Kapıları doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" diye ifade ediyor.

Doğan Grup Ankara'da Doğan Castle adında yeni bir projeye imza atıyor. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; estetikli ve kaliteli yapılara imza atan 1988 yılından bu yana çalışmalarına devam eden Doğan Grup, bu sene "Doğan Castle" ismiyle yeni bir villa projesini hayata geçirecek. 2021 yılının son çeyreğinde başlayan  Ankara  Ovacik'taki kendine özgü mimari yapıya sahip olan "Doğan Tower Sanat Eseri sonrası gündeme gelen yeni villa projesi Doğan Castle de 2022 senesi içinde yapılması planlanıyor. Ankara Bağlıca'da hayata geçirilmesi planlanan Doğan Castle Villa projesine dair bilgi veren Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım, "kapıları tamamen doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" olacağını söyledi. İnşaat sektörünü de yorumlayan ve 2021 senesinin verimli geçtiğine dikkat çeken Yıldırım, "2022'de de inşaat sektörünün ciddi bir ivme yakalayacağı kanaatindeyiz" diye konuştu.
Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım inşaat sektörünü, yeni proje ve yatırımlar hakkında konuştu...

Doğan Castle geliyor! Yeni proje!


Para Dergisi'ne konuşan Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım'ın söyleşisi şu şekilde:

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olarak 2021'i nasıl geçirdiniz?

2021, inşaat sektöründe bizler için, bir önceki yıla oranla göreceli olarak daha rahat geçti. Bunun en belirgin nedenlerinden biride 2020 yılında konut satışlarını destekleyen kredi olanakları neticesinde gelen yoğun taleplerin olmasıydı. Pandemi sürecinden sonra gelen tam açılma ile inşaat sektörü, 2021'de yükselişe geçti. Bu yükselişten diğer inşaat firmalarında olduğu gibi bizim de konut satışlarımızda artış olmuştur. 2021, bizim için verimli bir yıl oldu.

2022'de start vereceğiniz proje var mı, bahseder misiniz?

2021'nin son çeyreğinde başladığımız Doğan Tower Sanat Eseri olarak adlandırılan projemiz ilerliyor. Ankara Ovacık'ta tamamen kendine has bir mimari yapıya sahip Doğan Tower projemiz 4+1 geniş ve ferah şekilde tasarlanmıştır.

2022 içerisinde yeni start vereceğimiz Doğan Castle Villa projemiz var. Bu projemizde Ankara'nın en çok tercih edilen semtlerinden biri olan Bağlıca'da başlıyor. Doğan Castle, iki katlı şehir manzarasına sahip, ayrıca kapıları tamamen doğa ve orman manzarasına açılan bir proje olacaktır.

Gayrimenkul sektörüne yatırım yapmayı düşünenlere vereceğiniz tavsiye var mı? Varsa bunlar nelerdir?

Gayrimenkul yatırımı, birçok yatırım cının daha fazla kazanç sağlamak için pek çok zaman ilk tercihlerinden biri oluyor. Öncelikle ikamet amacı ile mi yoksa yatırım amacı ile mi konut almayı düşünüyorsunuz ona karar verilmeli. İkamet amacı ile konut alacaklar, kişisel ihtiyaç ve tercihlerini doğru belirlemelidir. Sosyal yaşam beklentiniz, evinizin işyerinize uzaklığı, çocuklarınız için yakınlarda bir okul olup olmadığı gibi hususlar tercihlerinizde etkili olacaktır. Yatırım amaçlı gayrimenkul alacaklara ise özellikle değerlenme potansiyeli yüksek bölgelere yönelmeleri tavsiye edilebilir.

İnşaat sektörünün son zamanlar da yaşadığı sorunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Gelecekte sektörü ne bekliyor?

Sadece inşaat sektörü değil, diğer bütün sektörlerde iniş ve çıkışlar yaşanır. Bunlar iş hayatının doğası için olağan durumlardır. İnşaat sektöründe son dö nemde kentlerde nüfus yığılmasına yö nelik olarak kentleşmenin artması, sos yal ve kültürel eğilimlere paralel olarak konut ihtiyacının çoğalması, deprem yönetmelikleri uyarınca konut kalitesinde artış beklentisi, şehirlerin yeniden yapılandırılması için yapılan kentsel.dönüşüm yenileme uygulamaları ve ülkemizde en iyi yatırım araçlarından biri nin gayrimenkul olması sebebiyle 2022 yılında da öngörülerimiz doğrultusunda inşaat sektörünün ciddi bir ivme yakalayacağı kanaatindeyiz.

https://www.dogangrupas.com/

Doğan Tower satışta! Yeni proje!

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!


Geri Dön