02 / 05 / 2024

Doğan Yiğit

Doğan Yiğit

Yiğit Konut İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Doğan Yiğit tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Muzaffer Yiğit'ten Yığılca Sanayi Çarşısı esnafına müjde!

Yığılca belediye başkanı Muzaffer Yiğit, İlçede hizmet veren küçük sanayi esnafının rüyası olan sanayi çarşısı girişini esnafın istediği doğrultuda düzenleyeceğini söyledi.

Sinanlı-Yiğit Grup Fikirtepe Maritaş adasında son durum!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde belkide en gözde ve istasyon mekanlarından birisi olan bir adayla anlaşan Maritaş adasında son durum ne? Sinanlı - Yiğit Grup ortaklığı olarak değişen projenin ortaklarından Reşit Sinanlı'nın açıklamaları şöyle:

Van Valisi Aydın Nezih Doğan Carat Park projesini gezdi!

Van'ın Edremit ilçesinde 165 daire üzerine inşa edilecek lüks konutlar hakkında proje sahibi Sait Börekçi'den bilgi alan Vali Doğan; projenin mimari yapısı ve peyzaj alanı ile konut sektöründe Van'a bir değer kattığını söyledi.

Aydın Nezih Doğan Carat Park'ı gezdi!

Van'ın Edremit ilçesinde 165 daire üzerine inşa edilecek lüks konutlar hakkında proje sahibi Sait Börekçi'den bilgi alan Vali Doğan; projenin mimari yapısı ve peyzaj alanı ile konut sektöründe Van'a bir değer kattığını söyledi.

Doğan Acar: Ankara-İstanbul YHT'nin açılmasıyla turizm canlanacak!

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapımına devam edilen Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattının açılmasıyla iç turizmde de önemli bir hareketlilik yaşanması bekleniyor.Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar konuyu değerlendirdi.

Riva Hasan Doğan Eğitim Tesisleri 35 bin metrekareye inşa edildi!

TFF’nin istanbul Anadolu Yakası Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Başbakan Erdoğan tarafından açıldı. 450 günde tamamlanan tesisler, 235 bin metrekareye inşa edildi.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin en önemli projeleri arasında yer alan ve 2008'de hayatını kaybeden Federasyon Başkanı Hasan Doğan'ın adını taşıyan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açıldı!

TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün 15.00'te Başbakan Erdoğan tarafından açıldı. Başbakan Erdoğan "9 Nisan'da temel atılmıştı. Sadece 450 günde bu büyük tesis tamamlandı" dedi...

Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri nerede?

Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri İstanbul Riva'da hayata geçirildi. Peki Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri Riva'da nerede? İşte Riva Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri nerede sorusunun cevabı...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in katılacağı törenle açılıyor. Peki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var? Tesis nerede?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün açılıyor!

Futbolda milli takımlara ev sahipliği yapacak olan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, bugün saat 15.00’te Başbakan Erdoğan’ın da katılacağı muhteşem bir törenle hizmete girecek...

Doğan Yiğit Haberi

Doğan Yiğit

Yiğit Konut İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Doğan Yiğit tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta kuruldu. 


Yiğit Konut İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 03 Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 03.01)  Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, 03.02) Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana, tecrit ve izolasyon...