25 / 07 / 2024

Doğanca Bucağı Yanıkses Köyü

Doğanca Bucağı Yanıkses Köyü

Siirt Pervari ilçesine bağlı Doğanca Bucağı Okçular Köyü ile Yanıkses Köyü, Eruh Merkez'e bağlanması hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından karar alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

ŞOK’tan annelere müjde! Anne yanı bebek yatağı 169 TL’ye, bebek lastikli çarşaf 39,95 TL’ye düştü!

ŞOK’tan bugüne özel pek çok üründe indirim geldi. Bu doğrultuda, anne yanı bebek yatağı 169 TL’ye, bebek lastikli çarşaf 39,95 TL’ye düştü. İşte ŞOK Market fiyat listesi 19 Temmuz 2023 Çarşamba...

Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun kalitesine yönelik asılsız iddialara ilişkin açıklama yaptı. Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Doğalgaza yılbaşında zam gelecek mi? Bakan Dönmez yanıt verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın işleneceği Zonguldak’ın Filyos bölgesinde konuştu ve gazetecilerin sorulan sorulara yanıt verdi.

Doğalgaz yardımı ne zaman yatar? Doğalgaz yardımı nakit mı verilecek?

Doğalgaz yardımı hakkında vatandaşlar havaların soğuması ile birlikte sormaya başladılar. İşte sorulan sorular ve yanıtları!

Doğalgaz yardımı hangi ayda verilecek? Doğalgaz destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı gündemde yer alan konulardan biridir. Doğalgaz desteği başvurusu yapan vatandaşlar, “Doğalgaz destek ödemeleri ne zaman yatacak?” sorusuna yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

Doğalgaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakandan bomba zam açıklaması geldi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Elektrik ve doğalgaza zam yapılacak mı?" sorusunu yanıtladı. Peki elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? 2022 doğalgaz yardımı ne zaman? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımının ne zaman yatıracağı sorusu şu sıralarda sıklıkla araştırılmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık konu ile ilgili açıklama yaptı. İşte doğalgaz yardımına dair merak edilenler!

Altın alalım mı? sorusuna yanıt İslam Memiş'ten geldi! Altın için en doğru alım zamanı resmen belli oldu

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın almak için bekleyen yatırımcılara en doğru alım zamanını açıkladı.

Aralık ve ocak ayında doğal gaz faturası gelmeyecek mi? İşte o teklif…

Yüksek enflasyon gıda fiyatlarını uçururken enerji fiyatları katlandı. Kömür fiyatlarına gelen zamların yanı sıra doğal gaz faturaları da cep yakmaya başladı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, vatandaşı rahatlatmak için aralık veya ocak aylarında doğal gaz faturası gönderilmemesi çağrısı yaptı.

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilecek? 1000 TL doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı çalışanların gündeminde yer alıyor. Çalışan vatandaşlar 1000 TL doğalgaz yardımına dair birtakım sorular sormaktadır. İşte o sorula ve yanıtlar!

Doğalgaz desteği kaç ay verilecek? Doğalgaz desteği her ay mı ödeniyor?

Doğalgaz desteği ödemeleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyenler, bu ödemenin detaylarını araştırıyor. Bu bağlamda pek çok soru yanıtını arıyor.

Bakan Yanık müjdeyi verdi! Doğal gaz desteği ödemeleri başladı! Başvuran PTT'den 2 bin 500 TL alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, dar gelirli hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi ödemelerinin başladığınının müjdesini verdi.

Doğanca Bucağı Yanıkses Köyü Haberi

Doğanca Bucağı Yanıkses Köyü


Siirt Pervari ilçesine bağlı Doğanca Bucağı Okçular Köyü ile Yanıkses Köyü, Eruh Merkez'e bağlanması hakkında alınan karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.



İDARÎ BAĞLILIĞIN DEĞİŞTİRİLMESİ KARARI


İçişleri Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/1003

1 - Siirt İli Pervari İlçesi Doğanca Bucağı Yanıkses Köyünün aynı ilin Eruh İlçesi Merkez Bucağına bağlanması, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 2 nci maddesinin (B) ve (D) bentlerine göre uygun görülmüştür.

2 - Bu Kararı İçişleri Bakanı yürütür.

14/8/2014



İDARÎ BAĞLILIĞIN DEĞİŞTİRİLMESİ KARARI


İçişleri Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/1004

1 - Siirt İli Pervari İlçesi Doğanca Bucağı Okçular Köyünün aynı ilin Eruh İlçesi Merkez Bucağına bağlanması, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 2 nci maddesinin (B) ve (D) bentlerine göre uygun görülmüştür.

2 - Bu Kararı İçişleri Bakanı...