21 / 05 / 2024

Doğançay Mahallesi

Doğançay Mahallesi

Bayraklı Belediyesi Doğançay Mahallesi'nin 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adımı attı. Planların hayata geçmesiyle, binalar burada en fazla 2 kat olarak yükselecek.

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Doğançay Ripajı 2020 sonunda açılacak!

Doğançay Ripajı, Ankara ile İstanbul arasındaki ulaşım süresini yaklaşık 30 dakika kısaltacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Doğançay Ripajı'nın 2020 yılı sonunda bitirilerek işletmeye alınmasının planlandığını müjdeledi...

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Bayraklı Belediyesi şantiye binasının temeli atıldı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi’ndeki şantiye binasının temeli atıldı. Şantiye binasında inşaat, marangoz, elektrik ve demir ile araç bakım atölyeleri bulunacak.

Nevzat Doğan: Dönüşümde kimsenin hakkı yenmeyecek!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ne giderek bölgede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili son durumu vatandaşlarla paylaştı.

İzmit Doğan Mahallesi'ndeki inşaat tehlike saçıyor!

İzmit Doğan Mahallesi 8’inci ve 10’uncu Sokak sakinleri, yaklaşık 4 ay önce başlatılan inşaatın can güvenliklerini tehdit ettiğini ileri sürüyor. İnşaattan düşen parçaların evlerinin çatılarından içeri girdiğini söyleyen mahalle sakinleri, konuyu yetkililerin araştırmasını istiyor.

Malatya Doğanşehir Mezbahanesi'nin inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi yatırım ve hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Doğanşehir ilçesinde geçtiğimiz yıl Kasım ayında temeli atılarak inşaatına başlanan Mezbahane, tamamlanarak hizmet verme aşamasına getirildi.

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakkı Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Erhan Doğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Batışehir Caddesi'nde kuruldu.

Ayşe Doğan'dan Romanlara TOKİ müjdesi!

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, “Gece kondu önleme planı kapsamında hazineye ait yerler belediyelere devredilerek Roman vatandaşlara TOKİ tarafından konut yapılacak” dedi.

Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kütüphane sayısını 13’e çıkardı!

Doğançay Mahallesi’nde 13. kütüphanenin açılışını gerçekleştiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, çocuklara kitap dağıtıp, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Karabağ, “Her mahalleye bir kütüphane hedefimiz var” dedi.

Doğançay Hidroelektrik Santralleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans sistemi ile bağlandığı Doğançay Hidroelektrik Santralleri açılış törenine katıldı.

CD Doğan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CD Doğan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Doğan tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi, Lise Caddesi, Gül Sokak'ta kuruldu.

Doğançay Mahallesi Haberi

Doğançay Mahallesi

Bayraklı Belediyesi Doğançay Mahallesi'nin 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adımı attı. Planların tamamlanıp hayata geçmesiyle birlikte binalar burada en fazla 2 kat olarak yükselecek. Doğal yapısı ile çekim merkezi haline gelecek olan Doğançay yeni bir Şirince olacak. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “İzmir'in merkezinde yeni bir şirince doğuyor. Hayırlı olsun” dedi.


Doğançay Mahallesi sakinlerinin yıllardır özlemini çektiği imar planı sonrası parselasyon uygulaması için Bayraklı Belediyesi ihaleye çıktı. Doğançay sakinlerinin 30 yıldır beklediği uygulama ile vatandaşın tapulu malı imar parseli haline gelecek. İmar parseli 2 kat olmak üzere ruhsatlı olarak yapılaşabilecek. Vatandaşlar hisseli veya tarla vasfındaki konutları için tapu alabilecek. Bayraklı Belediyesi'nin aldığı bu cesur karar vatandaşın harita mühendisine yaptıracağı çalışmanın maliyetinden de kurtarmış oluyor. İmar parseli hayata...