22 / 05 / 2024

Doğandemir Gayrimenkul iletişim

Doğandemir Gayrimenkul iletişim

Doğandemir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Doğandemir tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Doğandemir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğandemir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Doğandemir tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Evora İzmir iletişim!

Evora İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. 

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

İdealist Cadde iletişim bilgisi!

İdealist Cadde iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasını taşıyan proje İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor. 

Sinpaş Sefaköy iletişim!

Sinpaş Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek proje  Sefaköy ilçesinde, E5 Otoyolu'nun yanında yükselecek.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Nidapark Küçükyalı iletişim!

Nidapark Küçükyalı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 68 bin 785 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

HEP Grand Homes iletişim!

HEP Grand Homes iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tekfen Gayrimenkul  imzasını taşıyan proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. 

Doğandemir Gayrimenkul iletişim Haberi

Doğandemir Gayrimenkul iletişim

Doğandemir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Doğandemir tarafından kuruldu.

Doğandemir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, arsa, gayrimenkul almak, satmak ve pazarlamak, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar , her türlü mekanik, elektrik tesisat ve inşaat işlerini bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, banka genel müdürlüğü, toplu konut ve siteler, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlenmesi işlerini, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt...