17 / 05 / 2024

Doğanhisar İlyaslar Göleti ve Sulaması tamamlandı

Doğanhisar İlyaslar Göleti ve Sulaması tamamlandı

Mustafa Uzun, Bölge Müdür Yardımcısı M. Muhittin Özyalvaç ve ilgili personel, geçici kabul aşamasına gelinen Doğanhisar İlyaslar Göleti ve Sulaması ile yapımı tamamlanan Doğanhisar İlçe Merkez 2. Kısım Taşkın Koruma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Manisa Sarma Göleti projesinde inşaat devam ediyor!

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü tarafından inşaatına mart ayında başlanan Manisa Sarma Göleti Projesi büyük bir hızla ilerliyor.

BADER ve Gölet Gönüllüleri'nden Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Bahçeşehir Gölet Gönülleri ile Başakşehirliler Derneği Bahçeşehir Göleti ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Bahçeşehir Göleti 240 milyon TL’ye 2 kat büyüyecek!

Türkiye’de 1979 yılından bu yana Atmaca Elektronik A.Ş. olarak çalışmalarını sürdüren ve bünyesinde Sunny, Jumbo gibi markaları barındıran Atmaca Şirketler Grubu, son günlerde gündemi meşgul eden Bahçeşehir Göleti’yle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Göleti hakkında basın açıklaması yaptı.

Malatya Erkenek Göleti'nin inşaatı yüzde 35 bitti!

Devlet Su İşleri tarafından 31 milyon 302 bin 596 TL’ye ihale edilen Doğanşehir Erkenek Göleti'nin inşaatı yüzde 35 tamamlandı. Proje, milli ekonomiye yılda 3 milyon 600 bin TL katkı sağlayacak.

İzmir Akalan Göleti Projesi’nde çalışmalar başlıyor!

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yer alan Akalan Göleti Projesi’nde inşa süreci başlıyor. 950 dekar araziyi sulayacak Akalan Göleti Projesi 700 iş gününde bitecek.

Bahçeşehir Göleti için yeni hamle!

Durdurma kararı olmasına rağmen inşaatı devam eden Bahçeşehir Göleti için Bahçeşehir Gölet Gönülleri ile BADER yarın toplanarak video ve fotoğraf ile inşaatın devamını kanıtlayarak inşaatı durdurma kararı dilekçesine ekleyecek.

Bahçeşehir Göleti'nde yapılaşma tartışmasına son nokta!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Göleti’yle ilgili tartışmalara cevap verdi. Uysal, ‘Gölete beton atmak için kafayı sıyırmak gerek. Kafayı sıyırmadım, Gölet alanında dokuyu bozan bir müdahale yok'' diye konuştu.

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Göleti projesinde inşaat ve yürütme durdurma davalarına ilişkin açıklama yaptı. Belediye, projede inşaatlara devam edilebileceği açıkladı.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat durduruldu!

Bahçeşehir göletinde yapılaşmaya Danıştay ‘Dur’ dedi ama tartışması devam ediyor. Tartışmalar sonucunda, Bahçeşehir Göleti'nde inşaat durduruldu.

Bahçeşehir Göleti tartışmaları sürüyor!

Hürriyet Ekonomi yazarı Sefer Levent bugünkü yazısında hafta boyunca gündemde olan ''Bahçeşehir Göleti'' durdurma kararını değerlendirdi.

Bahçeşehir Göleti için 2. yürütmeyi durdurma kararı!

Bahçeşehir Göleti'nde sular durulmuyor. Gölet'teki yapılaşmanın önünü açan imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti, gölette başlayan inşaat durmadı. CHP'li Meclis üyeleri, BADER ve Gölet Gönüllüleri'nin açtığı davayla gölet için 2. yürütmeyi durdurma kararı geldi.

Doğanhisar İlyaslar Göleti ve Sulaması tamamlandı Haberi

Doğanhisar İlyaslar Göleti ve Sulaması tamamlandı

PROJENİN MALİYETİ 20 MİLYON TL


Projeyle birlikte Doğanhisar İlçesi İlyaslar Köyü’nde bulunan İlyaslar Göleti ve Sulaması 3 Bin 950 dekar tarım alanını borulu şebeke ile sulayacak. Kil çekirdekli kaya dolgu gövde tipinde inşa edilen tesis membran kaplamalı olup 1 Milyon 657 Bin metreküp depolama hacmine sahip. Proje BARAJ SU İnş.Tur. Müh.Eml.  ve Tic. Ltd. Şti. - Şaban Çetin  TÜRKOĞLU İş Ortaklığı tarafından yaklaşık 20 Milyon TL maliyetle tamamlandı.


HÜYÜK'TE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR


DSİ 4. Bölge Müdürü Mustafa Uzun, Bölge Müdür Yardımcısı M. Muhittin Özyalvaç ve ilgili personel, Hüyük Çamlıca Göleti ve Sulaması şantiyesinde de incelemelerde bulunarak gelinen aşamayı denetledi. İnşaatı devam eden Çamlıca Göleti ve Sulaması projesi, 467 Bin metreküp depolama hacmiyle 810 dekar alanı sulayacak.


Konya...