04 / 05 / 2024

doğankent sel

doğankent sel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Doğankent Belediyesi'nde esnafla bir araya geldi. Kurum, "Biz yol güzergahı üzerinde 'yeni Doğankent' diyeceğimiz bir proje gerçekleştirmek istiyoruz. 15 gün sonra ihalesini yapacağız ve 2021 yılı ortalarında en geç 8'inci ayda bitirmek suretiyle inşaatlarımız

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Dolar rekor seviyeye ulaşıyor! Selçuk Geçer'den çarpıcı tahmin: 1 dolar 40 lira olacak!

Türkiye'de dolar kuru hızlı bir yükseliş trendine girerek tarihi zirvelere doğru ilerliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları, yatırımcıları tedirgin ediyor. Geçer'in tahminlerine göre dolar kurunun 38 ile 40 TL arasına ulaşabileceği belirtiliyor.

Selçuk Geçer 'Dolar 30 lirayı geçer' diyerek tarih verdi içler acısı durumu ifşa etti

Türkiye'de doların seyri yıl sonuna kadar ne olur, geçen sene 7 liradan 9 liraya oradan da 18 liraya fırlayan dolar 2022 yılının sonunda kaç lirayı görecek. Ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki günlerde yeni zirvelere doğru yol alacağını açıkladı.

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat

Dolar yeni bir rekora doğru koşuyor. Öngörüleri ile yatırımcılara yol gösteren Selçuk Ger ise o tarihe dikkat çekti. İşte detaylar...

TOKİ'den Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları'nın teslim edilmediği iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yeri!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Funsef Design - Tech kurucuları Şule Erkınay ve Muhammed Fatih Erkınay ile sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yerini masaya yatırdı.

Optio bina inşaatındaki belirsizlikleri ortadan kaldırıyor!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Optio kurucusu Ufuk Baydilek ile Optio'nun yapı tasarımını ve şirketin yapı üretimindeki verimsizlikleri engelleyen yazılımlarını masaya yatırdı.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

doğankent sel Haberi

doğankent sel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Doğankent Belediyesi'nde esnafla bir araya geldi, yapılacak çalışmalar konusunda kendilerini bilgilendirdi, soruları cevapladı.

Selin en çok etkilediği yerlerden bir tanesinin Dereli, bir tanesinin de Doğankent ilçe merkezi olduğuna dikkat çeken Bakan Kurum, "Dereli'de fiilen çarşı merkezini yeniden inşa edecek, hem vatandaşımızı hem de esnafımızı mutlu edecek projemizi başlattık. Aynı projenin, bir benzerini de Doğankent'te yapmak istiyoruz" açıklamasında bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; birebir çalışarak vatandaşın yarasını sarmak için çabaladıklarını belirten Kurum, şunları söyledi: 

"Bu çerçevede biliyorsunuz heyelan riski altında olan çarşımız var. Tam anlamıyla ne esnafa ne vatandaşa ne de buraya gelene hizmet veriyor. Biz yol güzergahı üzerinde 'yeni Doğankent' diyeceğimiz bir proje gerçekleştirmek istiyoruz. Bu çerçevede de projemizi hazırladık....