05 / 05 / 2024

doğanlı barajı

doğanlı barajı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Doğanlı 1 Barajı ve HES, Doğanlı Barajı ve HES, Doğanlı 3 Barajı ve HES, malzeme ocakları, ve beton santrali projesi için halkın katılım toplantısı düzenleniyor...

BES’te kısmi çekiş hakkı geldi! Uzmanlar uyardı! Sistemi durağanlığa mı sürükleyecek?

BES'teki birikime kısmi çekiş hakkı geldi. Bu doğrultuda, katılımcılar sistemden çıkış yapmadan birikimlerinin yüzde 50'sine kadar olan kısmını toplu olarak alabilecek. Uzmanlar BES havuzundan gerçekleştirilecek yüklü ödemelerin sistemi durağanlığa sürükleyebileceği konusunda uyardı.

TOKİ Şanlıurfa 2022 kuraları çekiliyor! İşte TOKİ İlk Evim Şanlıurfa kura sonucu 13 Kasım 2022!

81 ilde yeni konutların inşa edileceği TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi doğrultusunda Şanlıurfa projesinin kuraları çekildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değişti!

Bursa'da Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü, Nitelikli Koruma Alanı ve ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı' olarak değiştirildi...

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Kartal Soğanlık Mahallesi plan tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, Soğanlık Mahallesi, 10680 ada, 1 parselin kuzey doğusundaki alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oluyor!

İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal mesaj!

Geçen yıl Dubai'de düzenlenen bekarlığa veda partisinden dönerken meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Can'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Akçay Barajı'nda sona doğru!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sapanca Gölü'ne alternatif içme suyu kaynağı olarak Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı, yıl sonunda su tutmaya başlayacak.

Krea Teknik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Krea Teknik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mert Doğanlı tarafından kuruldu.

Novosim Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novosim Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mert Doğanlı ve Hatice Doğanlı ortaklığında kuruldu. 

Şanlıurfa GAP Vadisi 2. Etap'ta sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 43 bin metrekarelik GAP Vadisi 2. etap proje çalışmasında sona doğru gelindi.

doğanlı barajı Haberi

doğanlı barajı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı DC Hidro Enerji Üretim A.Ş. tarafından Hakkari ili Çukurca ilçesi Doğanlı 1 Barajı ve HES, Doğanlı Barajı ve HES, Doğanlı 3 Barajı ve HES, malzeme ocakları, ve beton santrali projesi için halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak üzere halkın katılım toplantısı 11 Temmuz 2013 tarihinde düzenlenecek.


Duyurunun detayı için