04 / 07 / 2024

Doğanşehirin yolları yapılıyor

Doğanşehirin yolları yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde sürdürdüğü yeni yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 7 metre genişliğindeki yolda, dolgu çalışmaları yapıldığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

İstinyePark'a yeni katlar yapılıyor! Boyu uzatılacak AVM için Bakanlıktan gerekli izinler alındı! 

2020'de Katar devletinin yaklaşık 300 milyon dolar bedelle ortak olduğu İstinyePark AVM'nin çatısında hummalı bir çalışma yapılıyor. 2007 yılında kapılarını açan AVM'nin üst kısmına yeni katlar ilave ediliyor. İşte ayrıntılar...

Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Yaşanılan büyük felaketten sonra yüz binlerce kişi binasının ne kadar güvenli olduğunu öğrenmek istiyor. Peki bunun içi  hangi tespit yöntemi seçilmeli? Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

1915 Çanakkale köprüsü fay hattı üzerinde mi yapılıyor?

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Doğan Perinçek, Çanakkale'de bir konferansta konuşma yaptı. Perinçek, "Yapımı süren Çanakkale Boğaz Köprüsü fayların üzerine yapılıyor, Çanakkale’deki faylar köprü eksenine dik olarak deniz içinde köprünün altından geçiyor" dedi...

Anadolu'nun en büyük millet bahçesi Sivas'a yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde bulunan "Millet Bahçesi" projesi kapsamında Anadolu’nun en büyük Millet Bahçesi Sivas’ta yapılıyor.

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Nakkaştepe’ye millet bahçesi yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında bulunan “Milet Bahçeleri”ne bir yenisi daha eklendi. Boğaz’ın incilerinden Nakkaştepe’ye millet bahçesi yapılıyor.

Mint Çağlayan nereye yapılıyor?

Toplam 140 adet daireden oluşan Mint Çağlayan projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor. Peki Mint Çağlayan nereye yapılıyor?

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Osmangazi'de yeni imar yolları açılıyor!

Osmangazi’de planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden Demirtaş bölgesinde yepyeni bir yaşam alanı ortaya çıkıyor. İmar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Bursa Demirtaş'ta imar yolları açılıyor!

Bursa Osmangazi'de imar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Samsun Tekkeköy'de yeni imar yolları yapılıyor!

Tekkeköy Belediyesi, nüfusun ve kentleşmenin her geçen gün katlanarak arttığı ilçede çoğalan yapılaşmaya yönelik yeni imar yolları açarak kentin farklı alanlara doğru gelişmesine, konutlaşmasına ve büyümesine olanak sağlıyor.

Nazilli kentsel dönüşüm evlerinin yolları yapılıyor!

Nazilli Belediyesi tarafından Birinci Etap Kentsel dönüşüm evleri çevresinde yol düzenleme çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince ilk olarak 1.Etap Kentsel dönüşüm evlerinin güney kısmında kalan yola kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor.

Doğanşehirin yolları yapılıyor Haberi

Doğanşehirin yolları yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde sürdürdüğü yeni yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.


Doğanşehir Kurucuova Mahallesi’nde yeni yol açma çalışmaları ile yol genişletme çalışması yapan, Hudut, Polat ve Fındıklı mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi yine Doğanşehir ilçesine bağlı Çığlık Mahallesi’nde yeni yol açma çalışmaları, Sürgü Mevkii Karşıyaka Mahallesi, Altıntop Mahallesi ile Günedoğru Mahallesi’nde ise asfaltlama çalışmaları yapıyor.


Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Doğanşehir ilçesi girişinde bulunan Çığlık ile merkez arasında 2 kilometrelik yeni bağlantı yolunun açıldığı, çalışmaların büyük oranda tamamlandığı 7 metre genişliğindeki yolda, dolgu çalışmaları yapıldığı belirtildi. 


Açıklamanın devamında, “Sürgü mevki, Karşıyaka Mahallesi’nde 4.5 kilometrelik mahalle yolunu asfaltlamak için alt yapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mahallesi’nde kanal yolu olarak bilinen 3 kilometre uzunluğundaki yolda da birinci kat...