03 / 05 / 2024

Doğaşehir Evleri mail adresi

Doğaşehir Evleri mail adresi

Doğaşehir Evleri teslim tarihine göre 1. etaptaki dairelerde Temmuz ayında, 2. etaptaki dairelerde ise 2017 yılı içerisinde yaşam başlayacak. Toplam 1.200 adet konut bulunan proje Dağ Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor.

Doğaşehir Evleri fiyat listesi!

Doğaşehir Evleri fiyat listesine göre in fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. 15 blok şeklinde yükselen projede toplam bin 200 adet daire bulunuyor. Proje Dağ Mühendislik imzasıyla yükseliyor.

Konya Doğaşehir Evleri'nde fiyatlar 267 bin TL'den başlıyor!

Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Doğaşehir Evleri projesinde konutlar 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa şeklinde dizayn edildi. Konya Doğaşehir Evleri'nde fiyatlar 267 bin TL'den başlıyor.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı?

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı? İşte Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri ile ilgili detaylar...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

THY ve Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri'nin kura tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı 14 Ağustos'ta!

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Doğaşehir Evleri mail adresi Haberi

Doğaşehir Evleri mail adresi

Doğaşehir Evleri projesinde 6 bin metrekare yürüyüş yolu, 2 bin 300 gölet, meyve bahçesi, sinema, açık ve kapalı cafe, jakuzi, bisiklet yolu, fırın, kamelya ve bisiklet yolu,yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, buhar odası,fitness center, sauna, güvenlik ve yeşil alanlar bulunuyor.


Doğaşehir Evleri projesinde toplam 1.200 adet daire bulunuyor. Konya İl'inde yükselen projede evler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa şeklinde tasarlandı.


Doğaşehir Evleri projesi toplam 242 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 15 blok şeklinde yükselen projenin 210 bin metrekaresi yeşil alan ve parktan oluşuyor.


Doğaşehir Evleri projesinde 3+1 daireler 267 bin TL'den, 4+1 daireler 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Dağ Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor.


Doğaşehir Evleri teslim tarihine göre 2. etaptaki dairelerde ise 2017...