21 / 05 / 2024

Doğdu Proje inşaat

Doğdu Proje inşaat

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi, İlyas Doğukan Duran tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Enis Gündoğdu ve Gökhan Şimşek ortaklığında kuruldu.

Nil Restorasyon Yapı Proje İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Restorasyon Yapı Proje İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Aydoğdu tarafından kuruldu.

Doğuş Grubu inşaat sektöründen çıkıyor mu?

Türkiye'nin en köklü inşaat firmaları listesi yapılsa Doğuş İnşaat ilk sıralarda yer alır. Geçmişi 1951 yılına dayanan Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. bugünkü Doğuş Holding’in de temellerini oluşturuyor.

Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Mesut Şengül tarafından kuruldu.

Azra Proje İnşaat Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Proje İnşaat Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yılmaz tarafından kuruldu. 

BMZ Mimmar-Rast İnşaat'tan Çankaya'ya yeni proje!

BMZ Mimmar ve Rast Adi Ortaklığı, Ankara Çankaya'da 314 konutluk yeni projesi inşa edecek. Proje inşaatının 36 ayda tamamlanması planlanıyor..

Doğan Dağ, İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörü değerlendirecek!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkul sektörü liderlerini bir araya getiren Türkiye’nin en büyük İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katılıyor. Dağ, inşaat sektöründeki dönüşüm ve yeni kurallarla ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

Okçu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okçu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hakan Okçu ve Ulaş Çabuk tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Pmr Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmr Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Batur Demir ve Abdullah Demir ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Güven Doğa Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Doğa Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çimen Sam tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Sadıkoğlu Doğan Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Doğan Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Sadıkoğlu ve Berkay Fatih Doğan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

Doğu Karadeniz İnşaat Malzemeleri şirketine kayyum atandı!

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında 3 şirkete kayyum atandı. Başvuruyu değerlendiren hakimlik, Doğu Karadeniz İnşaat Malzemeleri şirketine de kayyum atanmasına karar verdi.

Doğdu Proje inşaat Haberi

Doğdu Proje inşaat

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi, İlyas Doğukan Duran tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...