05 / 05 / 2024

Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu Antalya

Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu Antalya

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde, Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) tarafından 25 - 29 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya’da “2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu” gerçekleştirilecek.

Konutta faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektörü, krediye erişim zorluğu, yüksek faiz ve fahiş fiyatlarla yılı kapattı. Satışlardaki düşüş ve yükselen maliyetlere değinen sektör temsilcileri, “Faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor. Fonların önü açılırsa canlanma olur” dedi.

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Önalan tarafından kuruldu.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Van depremi, zemini kötü olan alanlara doğru büyümeyi azalttı!

Van'da, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bursa Teknik Üniversitesi akademisyenleri tarafından 1988-2018 yılları arasına ait uydu görüntüleri üzerinden gerçekleştirilen incelemede, Van depreminden sonra zemini kötü olan alanlara doğru büyümenin azaldığı belirlendi.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Kredi kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Doğru kredi kullanmanın püf noktaları nelerdir?

Kredi Kayıt Bürosu, bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Kredi Okuryazarlık Haftası’ ile hem bireylere hem kurumlara doğru bütçe yönetimi doğru kredi kullanıma ilişkin farkındalık yaratmayı hedefliyor. Projeye çok yoğun ilgi olduğu belirtiliyor.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim  Şirketi bugün Kartal’da Volkan Şenel tarafından kuruldu.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saim Ocak tarafından kuruldu.

Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu Antalya Haberi

Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu Antalya


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde, Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) tarafından 25-29 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya’da “2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu” gerçekleştirilecek. Sempozyum ’da atık yönetimi ile ilgili uygulamaların güçlendirilmesi ve geliştirilmesi konularında paydaşlarla bilgi alışverişinde bulunulması ve atık yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amaçlanıyor. Sempozyum programı ve detaylı bilgi www.tucev.org adresinde yer...