05 / 05 / 2024

doğru aydınlatma

doğru aydınlatma

Türkiye’ nin kanayan yarasının kamu ve özel sektör iş birliği ile çözüleceğine inanan Dilber aydınlatma adına kamuoyunu bilgilendirmeyi ve doğru bilinen yanlışları düzelteceklerinin altını çizdi.

Konut almak için doğru zaman mı?  

Yaklaşık sekiz aydır bankalar konut kredisi faiz oranlarında çeşitli fırsatlar sunuyor. Şimdi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla konut kredisi peşinat oranı yüzde 10'a çekildi. Peki bu şartlarda ev almak doğru mu? Konut almak için doğru zaman mı?

Tarihi yapılar, doğru aydınlatma ile kentlere kazandırılmalı!

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu kurucularından Ayrım Yaser Talu, zengin bir tarihi mirasa sahip olan İstanbul başta olmak üzere, ülkemizin farklı kentlerinde yer alan sembolleşmiş tarihi yapıların doğru aydınlatma tasarımı ile yeniden ele alınması gerektiğine inanıyor.

Vestel İstanbulLight Aydınlatma Fuarı'na katılacak!

Vestel, 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa aydınlatma sektörünün buluşma noktası olan İstanbulLight Aydınlatma Fuarı’na katılıyor.

LED'li aydınlatma ürünlerinde ekonomik ömür desteği!

Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber aydınlatma sektöründe doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgi verdi. Sektörün yanlışları sade ve net bir biçiminde açıklayan Kaan Dilber sözlerine şu şekilde devam etti:

Simetri Ofis Mobilyaları doğru çizgi sloganıyla büyüyor!

OFİS mobilyaları alanında faaliyet gösteren Simetri Ofis Mobilyaları, 'doğru çizgi' sloganıyla hayata geçirildi. Projelerini evrensel tasarım ve uygulamalarıyla gerçeğe dönüştüren ve rotası dünya pazarı olan bir Türk markası.

Rant vergisinde değer tespiti doğru yapılmazsa mağduriyet olabilir!

Rant Vergisi’nde değer tespiti doğru yapılamazsa mağduriyetler yaşanabileceğini ve bunun da ciddi sorunları beraberinde getireceğini söyleyen TDUB Başkanı Bekir Yener Yıldırım’ın konu ile ilgili açıklaması yaptı.

2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu 26 Ocak'ta başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacıyla “2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenliyor. 2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu 26 Ocak'ta başlayacak!

2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm toplantısı 23 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin onur konuşmacısı olarak teşrif edeceği “2023’e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler” konulu toplantı 23 Ocak'ta saat 12:30'da gerçekleştirilecek.

La Mamba'dan Reeno sarkıt aydınlatma!

Son tasarımları ahşap malzemeden yapılmış çaydanlık görünümlü Reeno Sarkıt Aydınlatma, sevimli şekli ve pastel tonlarıyla her türlü alana uyum sağlayabilir. İşte La Mamba'dan Reeno sarkıt aydınlatma...

Think Fabricate'den Lantern Helix aydınlatma!

Tasarım firması Think Fabricate'in tasarladığı Lantern Helix Aydınlatma, farklı boyut ve şekildeki 14 adet fener şeklindeki sarkıtın birleşiminden oluşuyor. Think Fabricate'den Lantern Helix aydınlatma modelleri...

Fixus Yapı Unigarden, 2015’in en doğru yatırımlarından biri olmaya aday!

2014’ün son çeyreğinde müşterisiyle tanışan Unigarden Projesi, 2014’ü satış hedeflerinin üzerinde kapatarak yılın en doğru yatırım projeleri arasında yerini aldı! Mart 2016’da teslim edilecek 1. Etap konutların neredeyse tamamı satılmış durumda.

Anton de Groof'dan Mr. Tubes aydınlatma!

Anton de Groof tarafından tasarlanmış Mr. Tubes Aydınlatma, siyah kaplı çelikten yapılmış gövdeye iki adet floresan tüpü yerleştirerek istenilen yükseklikte tavana asılabilir bir sarkıt olmuş.

Perox sokak armatürü ile kaliteli aydınlatma!

Perox, şehir içi ve kırsal kesim yol aydınlatma uygulamaları, kentsel dönüşüm projelerinde düşük enerji tüketimi ve de optimum yatırım maliyeti ile aradığınız aydınlatma çözümüdür.

doğru aydınlatma Haberi

doğru aydınlatma

Türkiye gündemi sarsan iş kazaları Wone Lighting firması Genel Müdürü Kaan Dilber’in gözünden kaçmıyor. Türkiye’nin kanayan yarasının kamu ve özel sektör iş birliği ile çözüleceğine inanan Dilber aydınlatma adına kamuoyunu bilgilendirmeyi ve doğru bilinen yanlışları düzelteceklerinin altını çizdi. 

Wone Lighting Ar-Ge departmanın ile ortak bir çalışmanın ürünü olan iş yerlerinde doğru aydınlatma ile güvenlik adlı çalışmayı sizler ile paylaşıyoruz.

Bir işyerinde aydınlatmanın doğru olup olmadığının anlaşılması için belirli başlı parametrelere bakmak gerekir. Bu parametreler ise:

• Çalışma alanındaki aydınlatma şiddeti seviyesi,

• Çalışma alanında bulunan parlak yüzeylerin dağılımı,

• Đş ekipmanlarının ve çalışan nesnelerin büyüklüğü,

• Đşyeri ortamında bulunan nesnelerden ışığın ne kadar yansıdığı,

• Đşyerindeki nesneler ve çevresindeki alan/arka plan arasındaki kontrast oranı,

• Çalışma ortamında görülmesi gereken nesnelerin ne kadar zamanda fark edildiği,

• Çalışanın yaşı.

Belirtilen...