04 / 07 / 2024

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat adres 

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat adres 

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Duran tarafından kuruldu.

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Ali Rıza Doğan tarafından kuruldu.

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Duran tarafından kuruldu.

Dumanlı Metal Elektrik Reklam Orman Ürünleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlı Metal Elektrik Reklam Orman Ürünleri İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Balaban tarafından kuruldu.

Fidan2 İnşaat Elektrik Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fidan2 İnşaat Elektrik Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Doğan tarafından kuruldu.

Azra Proje İnşaat Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Proje İnşaat Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yılmaz tarafından kuruldu. 

Ongur İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ongur İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin sermaye ile bugün kuruldu.

Karlı İzolasyon Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlı İzolasyon Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Elektrik Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Sultanbeyli'de kuruldu.

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Sancaktepe 'de kuruldu.

Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Çakmakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Söz Metler İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Metler İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Boyaalıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi'nde kuruldu.

Hürdoğu Tekstil İnşaat Malzemeleri Metal ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hürdoğu Tekstil İnşaat Malzemeleri Metal ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abidin Ay tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Bağcılar, Barbaros Mahallesi, 7/2 Sokak'ta kuruldu.

Uzuneller İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzuneller İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan İşbilir tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Anafartalar Caddesi'nde kuruldu.

NRZ Yapı İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NRZ Yapı İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Gün tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Pendik, Fatih Mahallesi, Serçeşme Sokak'ta kuruldu.

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat adres  Haberi

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat adres 

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Duran tarafından kuruldu.

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
ORMAN ÜRÜNLERİ a. Her türlü orman ürünlerinin,ham,mamül,yarı mamül olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin temin edilmesi, bunların işlenmesi,yarı mamül veya mamül haline getirilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması,pazarlanması. b. Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste,tomruk imalatı,alım satımı,pazarlanması, ithalatı ve ihracatı bu bunların mamül ürünleri mdf, yonga levhaların ve sunta alım,satımı,ithalat ve ihracatı. c. Her nevi parke,sunta, duralit gibi ürünlerin imali ,bunların imalatında kullanılan her türlü maddelerin alımı ve satımını yapmak. d. Şirket her türlü marangozluk,doğramacılık işleri için gerekli makine...