05 / 05 / 2024

Doğtaş Mobilya ulaşım

Doğtaş Mobilya ulaşım

Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret Şirketi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Kelebek Mobilya Doğ-Taş Doğanlar Mobilya İmalat Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile birleşti...

Şubat’ta yabancıya gayrimenkul satışından 152 milyon dolar doğrudan yatırım geldi

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), Türkiye'ye uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişinin şubat ayında 240 milyon dolar olduğunu açıkladı. Şubat’ta yabancıya gayrimenkul satışından Türkiye’ye 152 milyon dolar doğrudan yatırım geldi.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Doğtaş’ta yüzde 50’ye varan indirim! Doğtaş 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaşam alanlarınızı özenle değiştiren Doğtaş mobilya; geniş ürün yelpazesi, çeşitli tasarımlarıyla indirimli ürünleri tüketiciyle buluşturuyor. İşte Doğtaş 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

İETT toplu taşıma ulaşım ücretleri tarifesinde son durum ne? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

İstanbul trafiğinde her gün kullandığımız otobüs, metrobüs, metro, marmaray, gemi gibi ulaşım araçlarının ücret tarifesi herkesin gündeminde. Yakın zamanda açıklacak olan okullarla birlikte gözler bilet fiyatlarında. İşte, 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

Toplu taşımada indirimli saat uygulaması başlıyor! Toplu ulaşım hangi saatlerde indirimli olacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş toplu ulaşım ile ilgili yaptığı açıklamada “Sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için sabah 06.00-06.45 saatleri arasında toplu taşıma ücretlerinde indirim yapacaklarını söyledi.

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Tufan tarafından kuruldu.

Doğtaş yurt içinde 180, Kelebek 150 mağaza açacak!

Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu CEO'su Hacı Ali Doğan, ''Yıl sonunda yurt içinde Doğtaş 180, Kelebek ise 150 mağazaya ulaşacağız'' diyor.

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Zeynelabidin tarafından kuruldu.

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Doğtaş Mobilya ulaşım Haberi

Doğtaş Mobilya ulaşım

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 16 Temmuz 2013 tarihli 2013/24 sayılı Haftalık Bülteni uyarınca, Şirketimizin Doğ-Taş Doğanlar Mobilya İmalat Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri ve ilgili mevzuat hükümleri uyarınca devralması suretiyle birleşmesi ile ilgili Birleşme sözleşmesi ekte bulunuyor.


Birleşme sözleşmesi için