27 / 04 / 2024

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.



New York Valisi Andrew Cuomo, pazartesi günü yaptığı günlük basın toplantısında, salgın ölümlerinde düşüşün sevindirici olduğunu, diğer bir yandan "sevinmek için henüz erken" olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Cuomo, açıklamasında, "New York eyaletinde salgından ölenlerin sayısı son 24 saatte 478'e düştü. Ancak bu, gidişat konusunda karar vermek için çok zayıf bir düzelme. İnsanları önlem almaya teşvike devam etmeliyiz." şeklinde konuştu.

- Riskli iş grubuna yüzde 50 prim

Vali Andrew Cuomo, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını da söyledi.

"Nasıl daha iyi bir ulaşım, konut, kamu güvenliği, sağlık, sosyal eşitlik ve teknolojinin kullanımı için adımlar atabiliriz, bunlara yoğunlaşmalıyız. Değişim zordur, insanlar yavaştır, ama şimdi bunu yapmanın tam zamanı." diye konuşan Vali Cuomo, evden çalışmanın da salgın sonrası yaygınlaşacağını belirtti.

 


Geri Dön