04 / 05 / 2024

doğtaş Özlem Süer

doğtaş Özlem Süer

Doğtaş, 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için ünlü modacı Özlem Süer’le biraraya geldi. Doğtaş’ın İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan Nora, Marsala, Casablanca ve Yeni Exclusive serileri için tasarlanan özel kırlentler Özlem Süer imzası taşıyor.

BOTAŞ tarife tablosunu yayımladı! Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde mayıs ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Peki Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Doğtaş son çeyrekte 14 yeni mağaza açacak!

Yatırımlarına hızla devam eden Doğtaş, yılın son çeyreğinde yurt içinde 14 yeni mağaza açacak ve mağaza sayısını 180’e çıkaracak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika'da mağaza açacak!

Bir süre önce Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da yeni mağazalar açan Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika mağazalarını devreye alacak.

Koçtaş koronavirüs sebebiyle mağazalarını kapattı!

Koçtaş, koronavirüsün etkilerini azaltmaya yönelik önlemler çerçevesinde mağazalarını kapattığını açıkladı.

Doğtaş’ta 21-24 Ekim'de ekstra indirim fırsatı!

Doğtaş ustalığıyla hayat bulan birbirinden özel tasarımlar, 21-24 Ekim tarihleri arasında net yüzde 25 indirimin yanı sıra; belirli ürünlerde ekstra yüzde 10 indirim fırsatıyla mağazalarda sizleri bekliyor.

Doğtaş'a Özlem Süer dokunuşu!

Doğtaş, 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için ünlü modacı Özlem Süer’le biraraya geldi. Doğtaş’ın İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan Nora, Marsala, Casablanca ve Yeni Exclusive serileri için tasarlanan özel kırlentler Özlem Süer imzası taşıyor.

Doğtaş Kelebek 373 mağazaya ulaştı!

Doğtaş Kelebek’in, 76’sı yurtdışında olmak üzere toplam 373 mağazası bulunuyor. Yılın ilk altı ayında yüzde 15 büyüyen Doğtaş’ın cirosu 322 milyon TL.

Doğtaş Kelebek 3 yılda 1 milyar TL ciro hedefi koydu!

DOĞTAŞ Kelebek CEO’su Hulusi Acar, şirketin yeni hedef ve vizyonunu açıkladı. Acar, “Doğtaş Kelebek 2018 yıl sonu hedefi olarak 1 milyar TL ciro hedefi koydu" dedi.

Doğtaş Luna Baza -Başlık ve Nanobionic Yatak serisi!

Doğtaş; Luna Baza ve Başlık tasarımıyla yatak odalarında estetik bir duruş sergilerken, Nanobionic Yatak ise Nano teknolojisi sayesinde vücudumuzun kaybettiği enerjiyi uyurken geri kazanmasını sağlıyor.

Doğtaş Carlino Salon Takımı: rahatlığın yeni formu!

Şık ve konforlu tasarımlar sunan Doğtaş, rahatlığı estetikle birleştirerek sunduğu Carlino Salon Takımı ile ev yaşamını daha keyifli hale getiriyor.

Doğtaş Berlin Salon Takımı fonksiyonel ve rahat!

Doğtaş 2015 koleksiyonun iddialı takımlarından Berlin Salon Takımı, özel tasarım kolları, yuvarlak hatları, farklı renk ve desende kumaş alternatifleriyle her alana kolayca uyum sağlıyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya, Effect Halkla İlişkiler'i seçti!

Tasarımlarıyla trendleri belirleyen, Türkiye mobilya sektörünün öncü firması Doğtaş Kelebek Mobilya, iletişim danışmanlığı için, Türkiye’nin deneyimli ve uzman iletişim danışmanlığı şirketi Effect Halkla İlişkiler ile anlaştı.

Ayder Yaylası'nın doğal yapısı imar planı nedeniyle mi bozuldu?

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Ayder Yaylası'nın, geçen 17 yılda hazırlanamayan imar planı nedeniyle doğal yapısı bozuldu. Çevreciler duruma tepkili.

doğtaş Özlem Süer Haberi

doğtaş Özlem Süer

Doğtaş, 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için ünlü modacı Özlem Süer’le biraraya geldi. Doğtaş’ın İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan Nora, Marsala, Casablanca ve Yeni Exclusive serileri için tasarlanan özel kırlentler Özlem Süer imzası taşıyor. Serilerin hikâyelerini tamamlayan tasarımlar ortaya koyan Özlem Süer ile Doğtaş’ın iş birliği mobilyada moda esintisi yaşatacak.


Tasarımlarıyla Türk mobilya sektörüne öncülük eden Doğtaş, moda dünyasının önde gelen ismi Özlem Süer’le özel bir projeye imza attı. Özlem Süer, Doğtaş’ın 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan Nora, Marsala, Casablanca ve Yeni Exclusive isimli 4 ayrı serisi için 4 ayrı kırlent tasarımına imza attı.




Doğtaş’ın, İstanbul Mobilya Fuarı Tasarım Yarışması’nda 3 ödül birden alan 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nun lansmanı, Özlem Süer House’de gerçekleşti. Tasarım, dekorasyon, moda dünyası ve cemiyet yaşamından birçok...