04 / 05 / 2024

Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük parkı hangisi

Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük parkı hangisi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alacak ve yüzde 61.8’lik orana sahip yeşil alanı olan Kültür Park açılış için hazırlanıyor.

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına 4,4 kat talep geldi!

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzda birim fiyatı 16,20 Türk Lirası olurken; halka arz edilen 155,93 milyon Türk Lirası nominal değerli payların satışı yapıldı ve buna göre halka arz büyüklüğü ise 2,53 milyar Türk Lirası olduğu kaydedildi.

Deprem uzmanı 'Marmara için deprem kesin' dedi, Doğu Anadolu'yu yeniden uyardı! Doğu Anadolu'da 7'den büyük deprem...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Marmara ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının ürküten o açıklamaları...

Prof. Dr. Celal Şengör resmen uyardı: Türkiye ciddi bir deprem tehdidi altında! Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti!

Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye’nin farklı bölgelerinin deprem riski altında olduğuna dikkat çekti ve yaptığı açıklamada Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. İşte Şengör'ün o açıklamaları...

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak! 

Türk-Amerikan iş kadını Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Öger, okul için arazi arayışına başladı.

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

TOKİ 2 bölgede zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük parkı hangisi Haberi

Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük parkı hangisi

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çevre düzenleme çalışmalarıyla Kültür Park'ı açılışa hazırlıyorlar.


Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alacak olan Kültür Park, yüzde 61.8’lik orana sahip yeşil alanı, göleti, camisi, spor kompleksi, yürüyüş ve koşu yolları, bisiklet yolları, ikiz lokantası, kafeteryaları, seyir terası, otoparkı, festival alanı ve gül bahçeleriyle hizmete sunulmak üzere artık gün sayıyor.


Kültür Park'ta çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çim seriminden, ağaç dikimine, kaldırım parke taşı döşemesine kadar pek çok çalışma hummalı bir şekilde gerçekleştiriliyor.


Bölgenin en büyük dinlenme alanına sahip olacak Kültür Park’ta yürütülen çalışmalarda sona gelindiğini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ekiplerin 18.421 adet ağaç ve süs bitkisi ile 95 bin...