06 / 05 / 2024

Doğu Garajı 10 yıl sonra ihaleye çıkıyor

Doğu Garajı 10 yıl sonra ihaleye çıkıyor

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi projesi ihaleye çıkıyor. Antalya'nın en önemli ticaret merkezlerinden biri olan Doğu Garajı'nda ilk projeye yaklaşık 10 yıl önce başlanmıştı.

Doğuş Üniversitesi öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023! İşte kadro dağılımı!

Akademisyenler ve Akademisyen adayları bu ilanları kaçırmasın! Doğuş Üniversitesi öğretim üyesi alıyor. İlanlara son başvuru tarihi ise 10 Mart 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve gerekli şartlar…

İsrail, Doğu Kudüs'teki 10 bin haneli yerleşim yeri planını ABD'nin baskısıyla erteledi!

İsrail yönetimi işgal altında olan Doğu Kudüs'te hayata geçirmeyi planladığı yaklaşık olarak 10 bin haneli yasa dışı Yahudi yerleşim birimi projesini ertelediğini açıkladı.

Doğuş GYO'dan bağımsız denetim raporu açıklaması!

Doğuş GYO'nun 2021/3 ve 2021/9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporu bağımsız denetim firması tarafından incelemeden geçirilerek hazırlanacağından ara dönem raporları normal rapor teslim tarihine ek 10 (on) günlük sürenin dahil edilerek gönderilecek. 

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,4355‘e düştü!

Doğuş GYO'nun 10-10,26 fiyat aralığından 69 bin 307 adet satış işlemi tamamlandı. Şirketin paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,0308'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,4355‘e düştü.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,34!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 10 üzerinden 9,34 olarak belirlendi...

Doğuş Holding'in 10. kupon ödemesi tamam!

Doğuş Holding'in TRSDOGH72112 ISIN kodlu tahviline ilişkin olarak 10.kupon ödeme işlemi 27 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirildi...

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı'nda sona gelindi.

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Doğu Garajı projesinde son durum ne?

'100 günlük icraat' basın toplantısında yer alan Doğu Garajı projesinin 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Doğuş Grubu Türkiye'ye 7.5 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk, son 10 yılda yaptıkları 9 milyar dolarlık yatırımın 7.5 milyarını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Doğu Garajı 10 yıl sonra ihaleye çıkıyor Haberi

Doğu Garajı 10 yıl sonra ihaleye çıkıyor

Projede, temel kazısında ortaya çıkan mezarlar nedeniyle inşaat çalışmaları durmuş ve proje yeniden şekillenmişti. 


MEZARLAR KORUNUYOR 

Antalya'nın bilinen kent tarihini bin yıl geriye, milattan önce 3'üncü yüzyıla götüren mezarlar yeni projede korunmuştu. Mayıs 2015'te başlayan ilk etap projede mezarlık alanı ortaya çıkartılmıştı. İkinci etap projenin ihalesi bugün gerçekleşecek. Proje en geç 720 gün içinde tamamlanacak. Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun kararları çerçevesinde devam edecek projede arkeolojik kazıların ortaya çıkardığı nekropol alanını dış etkenlerden koruyacak çatı katı şeffaf olacak. Böylece yarı-açık sergi alanı oluşturulacak. Alt kotlarda mezarlara yakın gezinti güzergahı ahşap, cam ve çelik elemanlar ile oluşturulacak. İkinci etap projesi, bünyesinde kültürel, sosyal ve ticari tesisler ile çevre düzenlemesini barındırıyor. Daha önce taşınan Festival Çarşısı esnafları, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret...