16 / 05 / 2024

doğu görevi yapan öğretmene ev

doğu görevi yapan öğretmene ev

GAP Eylem Planı’na göre, Doğu'da görev yapacak öğretmenlerin uzun süre görev yapmaları için farklılaştırılmış ücret politikası izlenecek. Eğitim ikamet merkezlerinin sayısı artırılacak.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Orta Doğu’nun 2,5 trilyon dolarlık ekonomik gücü BRICS grubuna geçti!

Suudi Arabistan, İran, BAE ve Mısır gibi Orta Doğu'nun en büyük ekonomilerine sahip ülkelerinin BRICS'e üye olmasının dünyada enerjinin öneminin arttığı bir dönemde blokun siyasi ve ekonomik gücünü artırabileceği belirtiliyor.

Migros'ta çaya yüzde 30 indirim! Lipton, Doğuş, Çaykur fiyatları dibi gördü! 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında çaya yüzde 30 indirim geldi. Lipton, Doğuş, Çaykur gibi markalar dibi gördü. İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Doğuş Üniversitesi öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 3 Şubat 2023!

Doğuş Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı yayımladı. İlanın son başvuru tarihi ise 3 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Filistinliler'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkım planı için protesto gösterisi!

Filistinliler İsrail'in Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'ndeki yıkım planı için protesto gösterisi gerçekleştirdi.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İsrail güçleri Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi daha yıktı!

İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi ruhsatsız olduğu sebebiyle yıktı. 

doğu görevi yapan öğretmene ev Haberi

doğu görevi yapan öğretmene ev

GAP Eylem Planı’na göre, Doğu'da görev yapacak öğretmenlerin uzun süre görev yapmaları için farklılaştırılmış ücret politikası izlenecek.  


Eğitim ikamet merkezlerinin sayısı artırılacak. Bu merkezler özellikle köylerde ev bulmakta zorlanan öğretmenlerin ihtiyacını karşılayacak. Böylece tayini çıkan öğretmen, kalacak yer sıkıntısı yaşamadan tüm ev eşyalarının bulunduğu bu merkeze...