29 / 04 / 2024

Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı

Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı

Türkiye ekonomisi ve işgücü potansiyeline sağladığı katkıyı artırmayı hedefleyen Kocaeli, uluslararası fuar merkezi olmak için harekete geçti. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı 24 Eylül’de açılacak...

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Doğuş tarafından kuruldu.

Deprem uzmanı 'Marmara için deprem kesin' dedi, Doğu Anadolu'yu yeniden uyardı! Doğu Anadolu'da 7'den büyük deprem...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Marmara ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının ürküten o açıklamaları...

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Eski, Melike Batukan ve Özlem Ünsal ortaklığında kuruldu.

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Dinç tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Mustafa İlhamı Hotamış tarafından kuruldu.

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Türkmen ve Mehmet Pilatin ortaklığında kuruldu.

Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı Haberi

Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı

Türkiye ekonomisi ve işgücü potansiyeline sağladığı katkıyı artırmayı hedefleyen Kocaeli, uluslararası fuar merkezi olmak için harekete geçti. 


24 Eylül’de açılacak Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (SANTEK’13) ile Kocaeli, bundan sonraki süreçte ihtisas fuarlarına ev sahipliği yaparak, uluslararası fuar takvimindeki yerini alacak. Santek’13’ün Kocaeli’nin ve kalkınmasında büyük bir rolü olacağını dile getiren Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu “İlk fuarımız karma bir fuar olarak düzenlenecek ve fuarlar daha da zenginleştirilecek” dedi. Santek’13 ile eş zamanlı olarak ‘Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nin de gerçekleşeceğini açıklayan Zeytinoğlu, “Toplam 16 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek olan Santek’13 için şu ana kadar yüzde 80 doluluk oranına ulaşırken, Avusturya’dan Nijerya’ya kadar üzere 10 farklı ülkeden 25 şirket de katılım için başvurdu” dedi.


Hürriyet...