28 / 04 / 2024

Doğu Marmarada kaç konut satıldı

Doğu Marmarada kaç konut satıldı

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. verilere göre Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 artış gösterdi.

Doğu Marmara'da 7 ayda en çok konut Kocaeli'de satıldı!

Doğu Marmara'da 7 ayda 36 bin konut satıldı. Kocaeli, 15 bin 401 işlemle en çok konutun satıldığı kent oldu, bu ili 10 bin 61 işlemle Sakarya, 5 bin 192 işlemle Yalova, 3 bin 179 işlemle Bolu ve 2 bin 75 işlemle Düzce izledi.

Doğu Marmara'da en çok konut Kocaeli'de satıldı!

Doğu Marmara'da 7 ayda 36 bin konut satıldı. Kocaeli, 15 bin 401 işlemle en çok konutun satıldığı kent oldu, bu ili 10 bin 61 işlemle Sakarya, 5 bin 192 işlemle Yalova, 3 bin 179 işlemle Bolu ve 2 bin 75 işlemle Düzce izledi.

Doğu Marmara'da yılın 7 aylık döneminde 35 bin 908 konut satıldı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara'da yılın 7 aylık döneminde 35 bin 908 konut satıldı. Bu dönemde, en fazla konut sanayi kenti Kocaeli'de satıldı.

Doğu Marmara'da 36 bin konut satıldı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara'da yılın 7 aylık döneminde 35 bin 908 konut satıldı. Ülkenin ihracatına ve istihdama önemli katkısı olan bölgedeki konut satışları, ocak-temmuz döneminde geçen yıla göre hız kesti...

Doğu Marmara'da 7 ayda 36 bin konut satıldı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara'da yılın 7 aylık döneminde 35 bin 908 konut satıldı. Bu dönemde, en fazla konut sanayi kenti Kocaeli'de satıldı.

Doğu Marmara'da en fazla konut Kocaeli'de satıldı!

Ülkenin ihracatına ve istihdama önemli katkısı olan bölgedeki konut satışları yılın ilk 6 ayında geçen yıla göre hız kesti. Bu dönemde, en fazla konut sanayi kenti Kocaeli'de satıldı.

Doğu Marmara'da yılın ilk yarısında, günde 172 konut satıldı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan bölgede yılın ilk yarısında, günde 172 konut satıldı. Ülkenin ihracatına ve istihdama önemli katkısı olan bölgedeki konut satışları yılın ilk 6 ayında geçen yıla göre hız kesti.

Doğu Marmara'da günde 172 konut satıldı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan bölgede yılın ilk yarısında, günde 172 konut satıldı. Ülkenin ihracatına ve istihdama önemli katkısı olan bölgedeki konut satışları yılın ilk 6 ayında geçen yıla göre hız kesti.

Doğu Marmara'da 20 bin konut satıldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'dan oluşan Doğu Marmara bölgesinde yılın ilk 4 ayında 19 bin 911 konut satış sonucu el değiştirdi.

2014'ün ilk çeyreğinde Doğu Marmara'da 20 bin konut satıldı!

TÜİK verilerine göre; Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'dan oluşan Doğu Marmara bölgesinde yılın ilk 4 ayında 19 bin 911 konut satış sonucu el değiştirdi...

Duyan o markete koştu: 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL'ye, 4 kg un 30,90 TL'ye, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL'ye düştü

Bu market indirimi başka! Fiyatlar teker teker düştü; 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL, 4 kg un 30,90 TL, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL... Acele edin, tükenmeden alın...

Doğuş Üniversitesi öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023! İşte kadro dağılımı!

Akademisyenler ve Akademisyen adayları bu ilanları kaçırmasın! Doğuş Üniversitesi öğretim üyesi alıyor. İlanlara son başvuru tarihi ise 10 Mart 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve gerekli şartlar…

Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim! 30 eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market çay ürünlerinin kampanyasını duyurdu. Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim fırsatı tüketiciye sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar kaç TL? İşte fiyat listesi...

Doğu Ekspresi'nde yeni seferler ne zaman başlayacak? Yolculuk kaç saat?

Doğu Ekspresi'ne hem yurt içinden hem yurt dışından gelen yoğun talep üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Turistik Doğu Ekspresi'nin dışında yeni turistik tren rotaları oluşturmak üzere harekete geçti. Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni seferlerinin başlayacağı tarih de belli oldu.

Doğuş GYO, 2022'nin ilk 3 ayında kaç lira hasılat elde etti?

Doğuş GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporunda yer alan verilere göre; şirket, 1 Ocak 2022 ile 31 Mart 2022 tarihleri arasında 46 milyon 55 bin 2 TL hasılat elde etti.

Nuri Ersoy: Turistik Doğu Ekspresi'ni hizmete sunuyoruz!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Turistik Doğu Ekspresi'ni hizmete sunuyoruz. Yeni hedefimiz ise Türkiye'de tren turizminin popülaritesini artırmak ve bu konsepti başka şehirlerimize de yaymak" şeklinde konuştu.

Doğu Karadeniz'de 170 bin kaçak yapı için imar barışına başvuruldu!

İmar barışından Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki yaylalarda kaçak yapısı bulunan vatandaşlar da faydalanabiliyor. Bu kapsamda yaklaşık 170 bin kişi imar barışına başvuruda bulundu...

Doğu Karadeniz imar barışı için harekete geçti!

Kamuoyunda ‘imar barışı’ olarak bilinen, 13 milyon konutun imar ve iskan sorununu çözmesi beklenen ‘yapı kayıt belgesi’ verilmesine ilişkin düzenleme, Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki yaylalarda inşa edilen ve yıkım kararı alınan çok sayıda kaçak yapının sahibini harekete geçirdi.

Doğu Karadeniz'de imar barışı atağı!

İmar Barışı uygulaması Türkiye genelinde etkisini göstermeye devam ediyor. Doğu Karadeniz'de özellikle yaylalarda inşa edilen ve yıkım kararı alınan kaçak yapıların sahiplerini harekete geçirdi.

Doğu Karadeniz yaylaları için imar barışı başvurusu!

Türkiye genelinde başlatılan İmar Barışı uygulaması, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde hareketlenmeye neden oldu. Bölgede inşa edilen ve yıkım kararı alınan 4 bini aşkın kaçak yapı için vatandaşlar başvuru yapmaya başladı.

Doğuş 1 Metal Plastik Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş 1 Metal Plastik Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Serkan Örnek tarafından Büyükçekmece'de kuruldu.

DİKA yatırımcıları Doğu ve Güneydoğu'ya çekiyor!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri için geliştirilen Cazibe Merkezleri Programı'nda başvurular devam ediyor. Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), yatırımcıları bölgeye davet ediyor.

Doğuş Grubu Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

Perakende sektöründe önemli yatırımlara imza atan Doğuş Grubu, 1997 yılında Emporio Armani ve Gucci markalarının franchise haklarını almış ve bu markaların Türkiye'deki ilk mağazalarını Nişantaşı'nda tarihi Maçka Palas binasında açmıştı.

Doğu Marmarada kaç konut satıldı Haberi

Doğu Marmarada kaç konut satıldı

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, bölgede ocak-temmuz döneminde satılan toplam konut sayısı geçen yılın aynı döneminde göre yüzde 25 artarak 44 bin 891’e yükseldi. Böylece, bölgede günde 212 konut el değiştirmiş oldu. İlk defa satılan konut sayısı ise söz konusu dönemde, geçen yıla kıyasla yüzde 23,3 artışla 20 bin 784’e ulaştı. Toplam konut satışları içinde ilk satışın payı yüzde 46,3 olarak hesaplandı. İkinci el konut satışları da yüzde 26,5 artış gösterdi ve 24 bin 107’ye ulaştı. Bölgede yılın 7 aylık döneminde en fazla konut 20 bin 299 ile sanayi kenti Kocaeli’de satıldı. Sakarya 11 bin 843 konut ile...