01 / 05 / 2024

Doğu projeleri

Doğu projeleri

Doğu'da başlatılan 140 milyarlık dev yatırım hamlesi sonuçlarını veriyor. Türk ve yabancı yatırımcılar rotası Doğu'ya çevirdi.

İşte Doğu'ya yatırım yapmak isteyen iş adamları!

Başbakan Binali Yıldırım’ın yatırım ve teşvik paketi, sanayicileri heyecanlandırdı. Birçok işadamı Doğu’ya yatırımı planlarına dahil etmeye başladı. İşadamları ‘Bu teşvikle Doğu’ya yatırım yapmamak elde değil.’dedi.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Doğu Anadolu Gözlemevi ne zaman açılacak?

Türkiye’nin en büyük yatırım araştırma projeleri arasında yer alan Erzurum Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de hizmete açılacak.

Doğu'da yatırım, Batı'da proje seferberliği başladı!

Hükümet, 'yatırım ve kalkınma seferberliği'yle hem Doğu ve Güneydoğu’yu kalkındıracak hem de dev projeleri devreye sokacak. 'Cazibe merkezleri'nin hayata geçirileceği bölgede beş yıl içinde 70 milyar TL’lik yatırım ve destek sağlanacak. Batı'da da mega projelere hız verilecek.

Antalya Doğu Garajı projesi halkın onayına sunuluyor!

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önemli projeleri halkın onayına sunmaya devam ediyor. Antalya’da ‘Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’ için pazar günü referanduma gidiliyor.

Doğu Anadolu'daki HES projeleri ekonomiye 800 milyon dolar katkı sağladı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 2003-2015 arasında hayata geçirilen HES projeleriyle ekonomiye 800 milyon dolar katkı sağlandı.

Doğu'da Toki'ye talep arttı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde konut satışlarına olan ilgi çoğaldı. Bu talebi karşılamak isteyen TOKİ 2 bin konutluk büyük projeleri ihale aşamasına getirdi.

AB ile birlikte Doğu ve Güneydoğu'da çevre projeleri yürütülüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Avrupa Birliği ile birlikte yürüttüğü ortak projeler ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun atık su, içme suyu ve kanalizasyon sistemlerini yenilemeye başladı.

Doğuş İnşaat'ın Türkiye'deki projeleri güvence altında!

Doğuş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Görevli Üyesi Burak Talu, Libya için yaptırdıkları Politik Risk Sigortası yanında Türkiye’deki projelerinin de ‘all-risks’ sigortasıyla güvence altında olduğunu söyledi

Doğuş GYO, şirket ana sözleşmesi değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Doğuş GYO şirket ana sözleşmesi için SPK'ya ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvurdu

Dumankaya Doğu Kampüs'te 51 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tuzla Aydınlı bölgesinde inşa edilen Dumankaya Kampüs projesi Doğu ve Batı olarak iki etaptan meydana geliyor. Projede lansman öncesi avantajlı fiyatlar devam ediyor

Doğuşkent Sitesi'nde 175 bin TL'ye daire ve Esenler'de 1 milyon TL'ye 3 arsa icradan!

T.C. Bakırköy 8. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul Maltepe'deki Doğuşkent Sitesi'ndeki daireyi 175 bin TL'den ve Esenler'deki 3 arsayı toplam 1 milyon 21 bin 350 TL'le ayrı ayrı satışa çıkardı. Satış, 04 Mayıs 2012 Cuma günü gerçekleştirilece

Doğuş GYO, 7 milyon 676 bin lira kazanç payı dağıtacak!

Doğuş GYO, 2011 yılı için 7.676.029 lira kar payı dağıtacağını açıkladı

Doğu projeleri Haberi

Doğu projeleri

Hükümetin Doğu'ya kamu alım garantisiyle dört yılda başlattığı 140 milyarlık dev yatırım hamlesi sonuç verdi. Özel sektör ve yabancı yatırımcı milyarlarca dolarlık yatırım için yönünü bölgeye çevirdi. Türkiye Varlık Fonu, Singapur devlet şirketi Subrana Jurong ve Aksoy Holding, ortaklığıyla Diyarbakır-Şanlıurfa arasına petro-kimya merkezi olacak bir endüstri şehri kuruluyor. Referandumdan sonra Varlık Fonu aracılığıyla yaşama geçirilmesi planlanan proje ile 100 bin kişiye istihdam yaratılacak. Yaklaşık 30 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşması öngörülen şehrin mülkiyeti Türkiye Varlık Fonu'na ait olacak.


ALTYAPIYI DEVLET KARŞILIYOR

Diyarbakır-Şanlıurfa 0.4 projesinden sonra Erzurum, Van'a kurulacak endüstri şehirleri bölge ekonomisinin canlanmasına, istihdam yaratılmasına katkı sunacak. Başbakan Binali Yıldırım da projenin Türkiye Varlık Fonu çatısı altında yapılması talimatı verdi. Fon Başkanı Mehmet Bostan başkanlığında 4 ayrı toplantı yapıldı. Singapurlu firma, Aksoy...