16 / 05 / 2024

Doğu yaşam standartına uygun konut

Doğu yaşam standartına uygun konut

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, terörden etkilenen bölgelerde çalışma yapacaklarını belirterek, "O bölgede daha modern, insanların yaşam kalitesine, standartlarına daha uygun binalar yapımı noktasında el birliğiyle çalışacağız" dedi.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Çukurca'daki kale evler yaşam alanlarına dönüşecek!

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bulunan 400 yıllık tarihi geçmişe sahip kale evleri, içerisinde belediye hizmet binası, butik otel, restoran, kafeterya ve misafirhanenin bulunduğu yaşam alanına dönüştürülecek.

Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı hizmete açıldı.

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Modern yaşam alanlarına Emlak Konut imzası!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 65 yıllık yolculuğu boyunca modern yaşam alanları inşa etmekle kalmadı, Türkiye’nin iki büyük ilinde, bugün biri ilçe olmuş üç büyük semtin temelini attı...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat 2018!

Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Proje ile 55 yaş üstü vatandaşlar keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sarıçiçek, Remzi Kayuk ve Cenk Özgül ortaklığında kuruldu. 

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinin inşaatı bitti!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyete sahip "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı btti.

Doğu yaşam standartına uygun konut Haberi

Doğu yaşam standartına uygun konut

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, terörden etkilenen bölgelerde çalışma yapacaklarını belirterek, "O bölgede daha modern, insanların yaşam kalitesine, standartlarına daha uygun binalar yapımı noktasında el birliğiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ olarak çalışacağız" dedi.


Bakan Sarı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2015 Yılı Faaliyetlerinin Değerlendirilmesi Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Antalya'da, Vali Muammer Türker'i makamında ziyaret etti.


Türker ile bir süre sohbet eden Sarı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 


Antalya'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ilgilendiren konular üzerinde sorunları varsa çözüm noktasında, ihtiyaçları varsa destek noktasında, yanında bulunacaklarını vurgulayan Bakan Sarı, kente ziyaretlerinin devam edeceğini bildirdi.


Bir gazetecinin terörden zarar gören bölgelerde yapılacak çalışmalara ilişkin sorusu üzerine Sarı, bakanlıklarının özellikle şehircilik kısmını ilgilendiren kentsel dönüşüm projelerinin bulunduğunu...