28 / 04 / 2024

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.



Ordu Büyükşehir Belediyesin tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Mahallesi'nde denize sıfır konumda hayata geçirilen "Cumhuriyet Engelsizler Parkı Projesi'nin tamamlanarak hizmete açıldığı açıklandı.

BATAKLIK ARAZİ HAYAT BULDU!

Daha önceden bataklık halde olan söz konusu arazinin, yapılan çalışmalarla engellilerin kullanımı için de dizayn edilerek sosyal donatı alanına dönüştürüldü.  Bu konuda Ordu Büyükşehir Belediyesi büyük çaba  sarfederken,hayata geçirilen söz konusu projeyle ilgili belediye tarafından açıklama geldi. 

Ordu da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

ORDULULAR YENİ SOSYAL YAŞAN ALANLARINA KAVUŞTU!

Ordu Büyükşehir Beldiyesi  Altınordu ilçesindeli sosyal yaşamn alanı ile ilgili bilgi verdi.Ağaçlık alan içirişinde hayata geçirilen projede yürüyüş yolu, kameriye ve engelsiz kameriyeler, çöp kovaları, çeşme, aydınlatma elemanları, çocuk oyun alanı, macera park, tuvaletler, bebek bakım odası, mescit ve abdesthane, satış büfesi, engellilere yönelik çok amaçlı spor sahası, yine engelli sporculara yönelik bocce spor alanı ve 40 araçlık otopark yer alıyor.

TRT Haber'de yer alan habere göre; Belediyenin hem şehircilik hem de kent estetiği alanındaki çalışmalarla ilçelere değer katmaya devam ettiği vurgulanan açıklamasında, park, yeşil alan ve mesire alanı gibi sosyal yaşam alanlarının sayılarının her geçen gün arttığı belirtildi. 

Ordu da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Özcan konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özcan2ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sayın Mehmet Hilmi Güler başkanımız olmadan önce burası bataklıktı. Şimdi buraya insanlar geliyor. Mahalle sakinlerimizin yanı sıra Giresun'dan bile misafirlerimiz bu parka geliyorlar. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

TOKİ'den Ordu Aybastı'ya 88 konutluk yeni proje müjdesi!

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

TOKİ Ordu projesi için yeni tarih açıklandı! 88 yeni konutu kaçırmayın!


 


Geri Dön