27 / 04 / 2024

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.



Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Altınordu ve Fatsa'da yer alan 18 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gayrimenkullerin satış bedelleri 3 milyon TL ile 140 milyon 600 bin TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri ise 90 bin TL ile 4 milyon 218 bin TL arasında değişiyor.

Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI İHALE İLANI
1. Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait aşağıdaki tabloda belirlenen taşınmazlar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. ve 35/a maddeleri gereğince açık/kapalı teklif usulü ile (artırma) satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.

2. Şartname ve ekleri İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı - Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden satın alınacaktır.

3. İhaleler Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sok. No:2/1 Altınordu/ORDU adresinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Ve 35/a maddeleri gereğince açık/kapalı teklif usulü ile (artırma) yapılacaktır.

4. İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler:

5. Gerçek Kişiler:

1. Yasal Yerleşim Yeri belgesi.
2. Nüfus kayıt örneği.
3. Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri. Ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.
4. İhalenin yapıldığı yıl içinde veya ihale tarihinden önce en fazla 6 ay içerisinde alınmış Noter tasdikli imza beyannamesi.
5. Şartnamede belirlenen geçici teminata ait alındı belgesi veya banka teminat mektubu.
6. Ortak katılım olması halinde istenilen diğer belgeler ile birlikte İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenmiş Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi. (1- 2- 3-4- 7-9. maddelerindeki istenilen belgeler her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilecektir. Diğer belgeler bir ortak tarafından sağlanabilir. )
7. Vekâleten katılması halinde İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Noter tasdikli vekâletname ile vekilin Noter onaylı imza örneği.
8. İhale doküman bedelinin satın alındığına dair belge.
9. Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden (OSKİ) ilk ihale ilan tarihi itibarıyla alınmış “borcu yoktur belgesi.”
10. İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname.
11. Şekli ve içeriği ihale dokümanında belirtilen teklif mektubu.(Şirinevler ve Cumhuriyet Mahallelerinde bulunan taşınmazlar için)


B. Tüzel Kişiler:

1. Şirketin Kanuni adresini belirten adres beyanı. Ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi,
2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren Noter tasdikli imza sirküleri ile Ticaret ve/veya Sanayi Odasından alınmış güncel Ticaret Sicil Tasdiknamesi.
3. İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4. Şartnamede belirlenen geçici teminata ait alındı belgesi veya banka teminat mektubu,
5. Ortak katılım olması halinde istenilen diğer belgeler ile birlikte İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenmiş Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi. (1-6-8. maddelerindeki istenilen belgeler her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilecektir. Diğer belgeler bir ortak tarafından sağlanabilir.)
6. Vekâleten katılması halinde İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Noter tasdikli vekâletname ile şirket imza sirkülerinin yanında vekilin noter onaylı imza örneği.
7. İhale doküman bedelinin satın alındığına dair belge.
8. Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden (OSKİ) şirket ve şirket ortaklarının ilk ihale ilan tarihi itibarıyla alınmış “borcu yoktur belgesi.”
9. Tüzel kişiliklerde ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlerini belirtilen Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış son güncel tasdikli örneği.
10. İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname.

11. Şekli ve içeriği ihale dokümanında belirtilen teklif mektubu. (Şirinevler ve Cumhuriyet Mahallelerinde bulunan taşınmazlar için)

Tekliflerin Hangi Tarih ve Saate Kadar Verileceği:

a. İstekliler, istenen belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını ihalenin yapılacağı tarihten 1(bir) gün önce saat 17:00’a kadar İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı - Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğüne verebilecekleri gibi, ilanda belirtilen ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Belirtilen tarih ve saatten sonraki yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir.

b. Büyükşehir Belediye Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.

c. Saat ayarında Posta, Telgraf, Telefon (PTT) veya Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) İdarelerinin saat ayarı esastır.
İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu gereğince ilan olunur.
Ordu Büyükşehir Belediyesi
İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı
Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü

Kasım 2023 dul ve yetim maaşı nasıl sorgulanır? Dul yetim maaşı sorgulama detayları! 

TOKİ Kayabaşı projesiyle megakente 163 yeni konut geliyor!

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı Ocak 2024 zammında son dakika! Emekliler yüzde kaç zam alacak? 


Geri Dön