05 / 05 / 2024

doğu yurt inşaatı

doğu yurt inşaatı

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, çalışmaları ve projelerine dair açıklama yaptı. Kılıç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yatırım ve destek hamlesi başlattıklarını söyledi.

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Doğuş tarafından kuruldu.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Mustafa İlhamı Hotamış tarafından kuruldu.

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Enis Gündoğdu ve Gökhan Şimşek ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe büyük fırtına! Demir fiyatları uçtu!

Geçen hafta başlayan Rusya-Ukrayna savaşı altın ve döviz piyasasını olduğu gibi inşaat sektörünü de etkiledi. Geçen hafta demirin tonu savaşın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 lira olmuştu. Peki bugün demir fiyatları kaç lira? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira oldu? İşte merak edilenler...

İlim Yayma Vakfı'ndan yurt inşaatı açıklaması: Süleymaniye'nin ruhunu koruyacağız!

İlim Yayma Vakfı Süleymaniye’deki yurt inşaatı hakkındaki iddialara ilişkin bildiri yayınladı.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Karadurdu tarafından kuruldu.

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan tarafından kuruldu.

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

doğu yurt inşaatı Haberi

doğu yurt inşaatı

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nün (YURTKUR), çalışmaları ve projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çalışmalar kapsamında 2016’da 81 il, 207 ilçe ve KKTC’de toplam 686 yurtta 553 bin 177 yatak sayısına ulaşıldığını ifade eden Bakan Kılıç, yapılan sözleşmeler de hayata geçtiğinde 2017 eğitim-öğretim yılı başladığında 660 bin, 2019’da ise 750 bin yatak sayısına ulaşılacağı bilgisini verdi.


Burs ve kredi hizmetleri kapsamında, 2004’ten itibaren müracaat eden tüm öğrencilere kredi, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ise burs verildiğini hatırlatan Kılıç, “Bu çerçevede, 2002’de 451 bin 550 öğrenciye öğrenim kredisi verilmekteyken, bu yıl 1 milyon 195 bin 961 öğrenciye öğrenim kredisi ve 418 bin 919 öğrenciye burs olmak üzere toplam 1 milyon 614 bin 880 öğrencimize öğrenim...