16 / 05 / 2024

doğuda hudut kapıları

doğuda hudut kapıları

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Aktepe-Bacuka ile Ovaköy-Karavala Kara Hudut Kapıları’nın yanı sıra Hakkari’de Üzümlü ve Derecik ile Şırnak’ta Gülyazı’da da hudut kapıları açılması gerektiğini belirtti....

Ininal Espor Arena kapılarını açtı! 

Ininal Espor Arena, 42 Maslak'ta gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı. 3 bin 800 metrekarelik alanı ve bin 600 kişilik kapasitesiyle Avrupa ve Orta Doğu bölgesinin en büyük espor merkezi oldu...

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:"Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri konu başlıkları altında onlarca ürün ve hizmet sergilenecek, birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacağız" dedi.

2. Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun'da yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren firma ve markaların katımıyla gerçekleşecek 2. Samsun İnşaat Fuarı 2016, kapılarını yarın açacak.

Emitt 2016 Fuarı kapılarını açtı!

DOĞU Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın katılımıyla 20. kez kapılarını açtı. Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4.500 firmanın yer aldığı fuara 70’e yakın ülke katıldı.

Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor.Yuvacık Doğa Evleri’nde 54 araçlık açık otopark, açık hava spor aletleri, çardaklar, sosyal alanlar yer alıyor.

Doğa Rutkay,evinin kapılarını Instyle Home'a açtı!

Doğa Rutkay, Çeşme-Alaçatı’daki evinin kapılarını Instyle Home Dergisi’ne açtı.300 metrekarelik, 2 katlı taş evi görür görmez aşık olduğunu, 4 günde satın aldığını söyleyen Doğa Rutkay “Taşınmak 10 günümüzü aldı” diyor.

Kocaeli Symbol AVM kapılarını 11 Haziran'da açacak!

Doğu Marmara ve Kocaeli’nin en büyük karma projelerinden SYMBOL Alışveriş ve Yaşam Merkezi 11 Haziran 2015 Perşembe günü kapılarını açıyor.

Karadağ kapılarını Türkiye'den gelen turistlere açıyor!

İstanbul'dan uçakla sadece bir saat 15 dakika uzaklıktaki Karadağ kapılarını Türkiye'den gelen turistlere açıyor. Türk vatandaşlarından vize istenmeyen ülkede; güneş, kumsal, deniz, doğa, eğlence ve tarihin keyfini bir arada yaşayabilirsiniz

EMITT Turizm Fuarı kapılarını bugün açıyor!

Turizmde Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük buluşması olarak nitelendirilen ve dünyanın 5'inci büyük turizm fuarı olma özelliği taşıyan EMITT Fuarı, kapılarını bugün açıyor.

Paladyum Beytepe keyifli bir hayatın kapılarını aralayacak!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: “Paladyum Beytepe sakinleri, doğrudan doğayla iç içe bir yaşam sürecek olmalarının yanında sunduğumuz farklı sosyal alanlar sayesinde de keyifli bir hayatın kapılarını aralayacak.” dedi

Ziynet Sali evinin kapılarını Instyle Home'a açtı!

Ziynet Sali, Gayrettepe'deki İş Bankalılar Sitesi'ndeki evinin kapılarını Instyle Home dergisine açtı. Apartman yaşantısını gerçek ve samimi bulduğunu belirten Sali, açık krem ve pastel tonlarda sıcak bir mekan yaratmış kendine...

doğuda hudut kapıları Haberi

doğuda hudut kapıları


Hayati Yazıcı ile Irak Büyükelçisi Talal Jameel Salih Hasan bir araya gelerek gümrük kapılarını ele aldı. Yazıcı, görüşmede terörün sonlanmasıyla birlikte yöre insanlarının karşılıklı olarak ticaret yapabileceklerini dile getirdi. Yeni sınır kapılarının açılmasının da bölgeye fayda sunacağını aktaran Yazıcı, özellikle Aktepe ve Ovaköy’deki kapıların çok önemli ve 2 ülke ticaretini rahatlatacak özellikte olduğunu; bu nedenle de bir an önce faaliyete geçirmek gerektiğini vurguladı.


"İLİŞKİLERDEKİ DURGUNLUK ATLATILDI"


Irak Büyükelçisi Talal Jameel Salih Hasan da yaptığı konuşmada iki ülke arasındaki ilişkilerin içine girdiği durgunluğun, son dönemde başlayan karşılıklı üst düzey ziyaretlerle atlatılmaya başladığını belirtti. Ticari ilişkilerinde artmasının her iki taraf için de iyi olacağı, her iki ülke Dışişleri Bakanlıkları Müsteşarları başkanlığında tüm işbirliği alanlarını içerecek görüşmelerde bulunmak üzere önümüzdeki hafta Irak’tan kapsamlı bir...