02 / 05 / 2024

EMITT Turizm Fuarı kapılarını bugün açıyor!

EMITT Turizm Fuarı kapılarını bugün açıyor!

Turizmde Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük buluşması olarak nitelendirilen ve dünyanın 5'inci büyük turizm fuarı olma özelliği taşıyan EMITT Fuarı, kapılarını bugün açıyor.



19'uncusu yapılacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 25 Ocak'a kadar açık kalacak. Fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve TOBB Başkam Rıfat Hisarcıklıoğlu katılacak. 


136 binkisi ziyaret etti Geçtiğimiz yıl 7 3 bin 500'ü tatilci olmak üzere 136 bin kişinin ziyaret ettiği bu önemli fuarın ilk iki günü sadece turizm profesyonellerine, son iki günü ise halka da açık olacak. 


Her yıl ziyaretçi sayısının arttığı EMITT Fuarı bölgenin en hızlı gelişen fuarı konumunda. Fuarda birçok marka ve şirket tanıtımlar yapacak. Fuarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi de aralarında Kültür A.Ş. 'nin de yer aldığı bazı iştirakleriyle birlikte, ziyaretçilerini 2. salondaki 2618 numaralı stantta karşılayacak. Elite World Otelleri zinciri ise fuar kapsamında inşaatı devam etmekte olan Basın Ekspres Yolu'ndaki Elite World Europe Otel ve Ege Bölgesi'ndeki ilk resort yatırımı Elite World Marmaris Otel'i tanıtacak. tatilsepeti.com da fuar süresince ziyaretçileriyle yeniliklerini ve hizmetlerini paylaşacak. Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD), 25 Ocak 2015 Pazar günü fuarda turizm sektörünü ele alan bir panel gerçekleştirecek. EMITT'te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Alanya markasıyla 19'uncu kez 64 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) ortaklığı, THY-Anonim Ortaklığı sponsorluğunda ve EKİN-İTE Group tarafından organize edilen EMITT fuarında, 2014 yılında 70 ülkeden 4 bin katılımcı yer almış, 136 bin ziyaretçi sayısına ulaşılmıştı. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) 2014 yılında 70 ülkeden 4 bin katılımcı yer almış, 136 bin ziyaretçi sayısına ulaşılmıştı. 


TURİZMDE BÜYÜK BULUŞMA 

Dünyanın 5'inci büyük büyük turizm fuarı olma özelliğini taşıyan EMITT bugün başlıyor. Fuara bu yıl 70'ten fazla ülke katılıyor. 

EMITT Fuarı'nda Star Medya Grubu da 24 TV ve Star gazetesi olarak yer alacak. Star ve 24, TÜYAP Fuar Merkezi7nde 5 numaralı salon- 524 numaralı standla fuara gelenlere hizmet verecek. Fuar sırasında 24 TV de canlı bağlantılar yapacak. 


PERU İLK KEZ FUARDA EMlTTE

Bu yıl, 70'i askın ülke katılacak. Peru ilk kez fuarda yer alırken. Karadağ da 3 yıl aradan sonra fuarda olacak. Fuara bu yıl katılacak ülkeler arasında Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bulgaristan, Brezilya, Cezayir, Cek Cumhuriyeti, Cin, Dubai. Dominik Cumhuriyeti, Ekvator; Endonezya. Ermenistan, Fas, Filistin. Fransa, Güney Afrika, Hindistan, İngiltere, İtalya, Japonya. Kazakistan, Karadağ, Kenya, Kırım, Küba, Lübnan, KKTC, Kuveyt, Macaristan, Makedonya, Meksika, Moldovya, Malpler, Mısır, Rusya Federasyonu, Özbekistan. PattayaTayland, Peru, Senegal. Seysel Adaları, Singapur, Slovenya, Sudan, Tanzanya, Tayland, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Vietnam, Yunanistan da bulunuyor. 

Star


Geri Dön