25 / 07 / 2024

Doğudaki fabrika inşaatları

Doğudaki fabrika inşaatları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Van'da terör örgütü PKK mensuplarınca Kurban Bayramı'nın ilk gününde yapılan saldırıya ilişkin, "İçerisinde bulunduğumuz bu dönemde terör ne yazık ki bayram, seyran dinlemiyor hain yüzünü, kanlı yüzünü bayramda da olsa gösteriyor." dedi.

Sivas'ta fabrika inşaatları artıyor!

1989 yılında faaliyete geçen Sivas Merkez birinci OSB'de halen 158 firma üretim yapıyor. 2021 sonunda tamamlanması planlanan fabrika inşaatları ile birlikte bölgede istihdam edilenlerin sayısı artacak. 

Giresun Dereli'deki iş yeri ve konut inşaatlarında son durum ne?

Giresun Dereli ve Doğankent'te inşa edilen konutlar hakkında bilgi veren AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk inşaatların 14 Haziran 2021'de bitirilmesinin planlandığını belirtti. 

TOKİ, Doğudaki konutları yılbaşından sonra teslim edecek!

TOKİ Başkanı Turan "Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde konut inşa etmeye başladık, bütün bölgede rezerv konut inşaatlarına başladık. Yılbaşından sonra belli bölgelerde teslimlere de başlayacağız." dedi.

Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim yeri inşaatlarında son durum!

Arap Birliği, İsrail'in Filistin'deki Yahudi yerleşim yerlerinin Başbakan Binyamin Netanyahu döneminde yüzde 55 oranında artış gösterdiğini bildirdi. İsrail, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da da Yahudi yerleşim yeri inşaatlarına devam ediyor.

Kalekim'in Wintertech ürünüyle inşaatlar kış aylarında durmayacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Kadıköy'de inşaatlar denetim altında!

Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı yapı denetim ekipleri Kadıköy’ün her noktasında inşaatları denetliyor.Kentsel dönüşümün yoğun şekilde yaşandığı ilçede yıkımdan, hafriyata varana kadar inşaatlar denetimden geçiyor.

Trabzon'daki inşaatlar denetim altında!

Trabzon'da son yıllarda inşaatlarda meydana gelen ölümlü kazaların ardından inşaatlar sıkı bir denetim altına alındı. Yaklaşık 15 gündür Trabzon'da bulunan 6 kişilik iş güvenliği müfettiş heyeti inşaatları didik didik ediyor.

İnşaatlar hangi hallerde durdurulur?

Belediye sınırları içerisinde yer alan bir arsa üzerinde inşaat yapılabilmesi için ruhsat izninin alınmış olması gerekiyor. Peki, inşaatlar hangi hallerde durdurulur? İnşaatlar neden durdurulur?

Fikirtepe'de inşaatların yüzde 40'ı tamamlandı!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, İnşaat, kazı ve iksa ruhsatlarıyla beraber bölgede başlayan inşaatlar yüzde 40'a yaklaşmış durumda.

Ankara Sincan'da fabrika inşaatının iskelesi çöktü: 7 yaralı!

Ankara'da, bir fabrika inşaatında döküm için kurulan iskelenin henüz belirlenemeyen nedenle çökmesi sonucu 7 işçi yaralandı.

Ankara'da fabrika inşaatının iskelesi çöktü!

Ankara'da fabrika inşaatı için kurulan iskelenin çökmesi sonucu 7 işçi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Sincan'da meydana geldi.

Ankara Sincan'da fabrika inşaatında çökme meydana geldi!

Olay, akşam saatlerinde Sincan'da meydana geldi. Sincan Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Mahallesi Ural Caddesi'nde bulunan fabrika inşaatında kurulan iskele, bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Bayburt Üniversitesi Yeni Kampüs inşaatları ne durumda?

Bayburt Üniversitesi, Yeni Kampüs alanındaki inşaatlar hız kesmeden devam ediyor. Tamamlanan ve temeli atılan yeni binalarıyla Yeni Kampüs, öğrencilerin sosyal imkânları ve modern fiziki alt yapısı ile güçlü bir ortamda eğitim görmelerine imkân sağlayacak

Doğudaki fabrika inşaatları Haberi

Doğudaki fabrika inşaatları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Van'da terör örgütü PKK mensuplarınca Kurban Bayramı'nın ilk gününde yapılan saldırıya ilişkin, "İçerisinde bulunduğumuz bu dönemde terör ne yazık ki bayram, seyran dinlemiyor hain yüzünü, kanlı yüzünü bayramda da olsa gösteriyor." dedi.


Bakan Arslan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kars'ta, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Terör saldırılarına yönelik bir soru üzerine, Van'da terör örgütü PKK'nın Kurban Bayramı'nın ilk gününde gerçekleştirilen ve 46'sı sivil, 50 kişinin yaralandığı saldırıyı kınadığını belirten Arslan, Türkiye'nin huzur ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunu dile getirdi.


Terör örgütlerinin bayramları dahi dinlemeden saldırı yaptığını ifade eden Arslan, "İçerisinde bulunduğumuz bu dönemde terör ne yazık ki bayram, seyran dinlemiyor hain yüzünü, kanlı yüzünü bayramda da olsa gösteriyor. Onlara inat ülkemiz, milletimizin topyekün hareketi, adeta dünyaya bir ders...