16 / 05 / 2024

Doğukan Danışmanlık ve İnşaat iletişim

Doğukan Danışmanlık ve İnşaat iletişim

Doğukan Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sabahattin Doğukan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Mor Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Arrivo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arrivo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Doğru Avgen tarafından kuruldu.

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Doğanar tarafından kuruldu.

Zirve Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğukan Şişek Mehmet Şişek ve Nazım Demiray  tarafından kuruldu.

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Bekdemir Danışmanlık ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekdemir Danışmanlık ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Bekdemir tarafından kuruldu.

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İbrahim Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TDT Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TDT Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tanık Tunçel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bilgi TMG Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi TMG Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özgür Doğan tarafından kuruldu.

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 60 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

A1708 Mimarlık Tasarım Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A1708 Mimarlık Tasarım Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zöhre Markaroğlu tarafından 10 bin TL sermaye kuruldu. 

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Şahsenem Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

4sale Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4sale Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cihan Özcan ve Fülden Dabanlı ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Ahmet Sarıhan ve Onur Çoban ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğukan Danışmanlık ve İnşaat iletişim Haberi

Doğukan Danışmanlık ve İnşaat iletişim

Doğukan Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sabahattin Doğukan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Doğukan Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)İNŞAAT; Yurt içinde ve Yurt dışında, Konut, İş yeri, Sanayi tesisleri, altyapı ve üst yapı inşaatları, apartman, otel, hastane, her türlü müteahhitlik işleri, her türlü bina inşaatları yapmak ve yaptırmak. Bu amaçla arazi veya arsa satın almak, kiralamak, satmak, kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak, tüm bina inşaatlarını, tadilatlarını, tamiratlarını yapmak, yaptırmak, kısmen veya tamamen inşaat taahhüt işlerine girmek, bu amaçla iş makineleri almak, kiralamak, satmak, hazır beton tesisleri ve beton santralleri kurmak, gerekli demir, çelik ve ahşap işleme tesisleri kurmak veya bunları satın almak, kiralamak, satmak, inşaat taahhüt işleri için ortaklıklara...