29 / 04 / 2024

doğukan yapı konut projesi

doğukan yapı konut projesi

ANKARA Eskişehir Yolu üzerinde konumlanan ve Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence'ta yaşam başladı. 38 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede satış devam ediyor.

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Çorum tarafından kuruldu.

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Doğru Yapım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Yapım İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ebubekir Perk tarafından kuruldu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi Fatih’te  500  bin TL sermaye bedeli  ile Ceylan Doğan tarafından kuruldu.

Doğandemir Yapı Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğandemir Yapı Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  4 milyon 500  bin TL sermaye bedeli  ile  Kaan Doğandemir kuruldu.

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli’nde  140 bin TL sermaye bedeli Mehmet Can Doğan tarafından kuruldu.

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Keskinkılınç, Fırat Ertaş ve Mahmur Koylan ortaklığında kuruldu.

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

Konut pazarlamasında doğru bilinen yanlışlar!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş konut pazarlamasında doğru yapıldığı zannedilen hatalı uygulamaları değerlendirdi.

doğukan yapı konut projesi Haberi

doğukan yapı konut projesi

Yaşamın başlamasıyla birlikte kiralama sürecinin de başladığı projede, West Gate müşteri desteği sağlayarak birçok ev sahibini kiracısıyla buluşturuyor. 3 blokta 743 bağımsız bölümden oluşan West Gate Residence'ta ulusal ve uluslararası lüks markaların yer alacağı AVM de bulunuyor. 

AKILLI EV SİSTEMİ İLE DONATILDI

West Gate Residence, housekeeping, oda servisi, resepsiyon ve lobi, vale hizmeti, sekretarya, concierge hizmetlerini barındırıyor. Ayrıca projede, toplantı odaları, 24 saat teknik servis, oto yıkama gibi detaylara da yer veriliyor. 

Çevresi ana bulvarla çevrili yeni bir yaşam alam sunan lokasyonuyla West Gate Residence'ın sunduğu ayrıcalıklı hizmetler arasında bulunan akıllı ev sistemleri, evlerin içinde bulunan LED TV'lerle tüm rezidans hizmetlerine tek bir dokunuş üe ulaşma imkanı veriyor. Aynı zamanda akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarla entegreli bu sistem ile projenin hemen alfanda...