18 / 05 / 2024

Doğuş Elektrik aydınlatma sektörü

Doğuş Elektrik aydınlatma sektörü

Elektrik ve aydınlatma sektöründe zengin ürün yelpazesi ve stok gücüyle öne çıkan Doğuş Elektrik, stratejik hedefler doğrultusunda her yıl istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Güçlü servis ağı ile satış ve satış sonrası servis hizmetiyle öne çıkıyor...

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

BİM’in 7 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 7 Nisan 2023 fiyat listesi

Doğuş GYO'dan yılın ilk yarısında 83 milyon TL hasılat!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 dönemine ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporunu yayınladı. 

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank'ın kredi sözleşmesi yenilendi!

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank N.V. arasında 24 Aralık 2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda imzalanan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklanan Kredi Sözleşmesinin (Facility Agreement) revize edildiği açıklandı. 

İsrail Doğu Küdüs'te 5 binden fazla evi yıktı!

İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın, İHH Genel Merkezi’nde yapılan basın açıklamasında İsrail'in 1967 yılından bu yana Doğu Kudüs'te 5 binden fazla evi yıktığını dile getirerek milyonlarca Filistinliyi evsiz bıraktığını dile getirdi. 

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Şahbaz ve Uğur Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Doğuş GYO 2020 yılı faaliyet raporu ve finansal raporu!

Doğuş GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait faaliyet raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlandı. 

Doğuş GYO esas sözleşmesini yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı esas sözleşmesi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı...

Mkc Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkc Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hekim Öztürk tarafından kuruldu.

Doğuş GYO kar dağıtımı yapmayacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararının olağan genel kurulda onayı hakkında açıklama yaptı.

Doğuş GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

D Ofis Maslak, Doğuş Holding'e kiralandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili tarafa yapılan kiralama hakkında açıklama yaptı.

Doğuş Elektrik aydınlatma sektörü Haberi

Doğuş Elektrik aydınlatma sektörü

Elektrik ve aydınlatma sektöründe zengin ürün yelpazesi ve stok gücüyle öne çıkan Doğuş Elektrik, stratejik hedefler doğrultusunda her yıl istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Firma, yaygın ve güçlü servis ağı ile satış ve satış sonrası servis hizmetiyle öne çıkıyor.




Elektrik ve aydınlatma malzemeleri satışı alanında çocukluk yıllarından başlayarak çalışan ve bu alanda edindiği tecrübeyi 2001'de kendi şirketini kurarak pekiştiren Doğuş Elektrik Genel Müdürü Ömer Cirit, elektrik malzemesi satışından aydınlatmaya, taahhütten, sinyalizasyon işine kadar sektörün her alanında faaliyet gösterdiklerini ifade etti. Toptan ve perakende satışlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Cirit, aydınlatma sektörünü 2008'de elektrik bölümünden ayırdıklarını anlattı. Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere yurt geneline hizmet götürdüklerini dile getiren Cirit, güçlü bir servis ağma sahip olduklarını vurguladı. 14 adet servis araçları ile birlikte...