03 / 05 / 2024

Doğuş Elektrik aydınlatma sektörüne geniş ürün gamıyla hizmet veriyor!

Doğuş Elektrik aydınlatma sektörüne geniş ürün gamıyla hizmet veriyor!

Elektrik ve aydınlatma sektöründe zengin ürün yelpazesi ve stok gücüyle öne çıkan Doğuş Elektrik, stratejik hedefler doğrultusunda her yıl istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Güçlü servis ağı ile satış ve satış sonrası servis hizmetiyle öne çıkıyor...



Elektrik ve aydınlatma sektöründe zengin ürün yelpazesi ve stok gücüyle öne çıkan Doğuş Elektrik, stratejik hedefler doğrultusunda her yıl istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Firma, yaygın ve güçlü servis ağı ile satış ve satış sonrası servis hizmetiyle öne çıkıyor.




Elektrik ve aydınlatma malzemeleri satışı alanında çocukluk yıllarından başlayarak çalışan ve bu alanda edindiği tecrübeyi 2001'de kendi şirketini kurarak pekiştiren Doğuş Elektrik Genel Müdürü Ömer Cirit, elektrik malzemesi satışından aydınlatmaya, taahhütten, sinyalizasyon işine kadar sektörün her alanında faaliyet gösterdiklerini ifade etti. Toptan ve perakende satışlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Cirit, aydınlatma sektörünü 2008'de elektrik bölümünden ayırdıklarını anlattı. Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere yurt geneline hizmet götürdüklerini dile getiren Cirit, güçlü bir servis ağma sahip olduklarını vurguladı. 14 adet servis araçları ile birlikte özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yoğun bir şeküde çalıştıklarını bildiren Cirit, "Aynı zamanda ürünümüzün her zaman arkasındayız. Bir yıl içinde sıkıntı çıkaran ürünlerin tümünü garanti kapsammdaysa geri alıyoruz" dedi. Mersin'de bir merkez mağazanın yanında, dört tane de aydınlatma ile ilgili mağazalarının bulunduğunu kaydeden Cirit, "Tüm mağazalarımızda aydınlatmanın yanında elektrik malzemesi satışı da yapıyoruz" diye konuştu. Sektörde 50'ye yalan markanın bayiliğini yaptıklarına dikkat çeken Cirit, oldukça zengin bir ürün yelpazesine sahip olduklarını ve yaklaşık 30 bin kalem ürün satışı gerçekleştirdiklerini anlattı. 

"Stok gücümüz tercih edilirliğimizi artırıyor" Sektörde köklü olmalarının ve tecrübelerinin yanı sıra hizmet kaliteleri nedeniyle de öne çıktıklarını vurgulayan Ömer Cirit, özellikle stok güçlerinin bu tercih edilmede büyük rol oynadığına değindi. Mersin'de 2 bin metrekare kapalı alanı bulunan bir antrepoya sahip olduklarını dile getiren Cirit, şunları söyledi: "Bölgemizde stoklu çalışan, antreposu bulunan tek firmayız. 

Bu nedenle özellikle toptan satışlarda gücümüz daha da artıyor. Her türlü talebi anlık olarak karşüayabiliyoruz. Stoklu çalışmamız fiyatlandırma noktasında da rekabet gücümüzü artırıyor." Doğuş Elektrik Genel Müdürü ÖMER CİRİT: Kendi markamızı oluşturmak istiyoruz Mevcut durumda çalışmalarımızı bayiliklerle sürdürüyoruz ancak en az beş yıl içinde ithalata başlayıp, özellikle aydınlatma sektöründe, yurt genelinde kendi markamızı oluşturmayı hedefliyoruz. 

Önceliğimiz LED ve solar aydınlatma üzerine olacak. Çünkü bu alanlarda talep hızla artıyor. İthalatın yanı sıra ihracat hedefimiz de var. Önceliğimizi özellikle yeniden yapılanmakta olan ve inşaat sektörünün de hareketli olduğu Ortadoğu pazarına vermeyi planlıyoruz. 

Yakın coğrafyamıza hizmet taşıyıp, bu alanda da yeterli tecrübeye ulaşmamızın ardından yurtdışında da uzun vadede pazarımızı genişleteceğiz. 



Dünya Mersin'in Markaları 


Geri Dön