18 / 05 / 2024

Doğuş Elektrik 2014 ürünleri

Doğuş Elektrik 2014 ürünleri

Elektrik ve aydınlatma sektöründe zengin ürün yelpazesi ve stok gücüyle öne çıkan Doğuş Elektrik, stratejik hedefler doğrultusunda her yıl istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Güçlü servis ağı ile satış ve satış sonrası servis hizmetiyle öne çıkıyor...

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Doğu Marmara’nın kongre merkezi hızla tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Do-En Doğu Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Do-En Doğu Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye ile Kadir Canlı ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Doğuş GYO'nun kar dağıtım politikası genel kurula sunulacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 26 Mart 2014 tarihinde onaylanmış kar dağıtım politikasını bu yıl yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da pay sahiplerinin bilgi ve onayına sunacak.

Bursa Doğu Trafo Merkezi projesi için acele kamulaştırma!

380 kV Bursa Doğu Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Doğu Anadolu Bölgesine 21 milyarlık yatırım yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Eylem Planı (2014-2018) kapsamında bölgeye 21 milyar 16 milyon lira yatırım yapılması planlanıyor. Proje ile illerin altyapısının daha modern ve yaşanabilir hale getirilmesi hedefleniyor.

Doğuş GYO'nun genel kurul toplantı sonuçları tescillendi!

Doğuş GYO'nun 26 Mart 2015 tarihinde saat 14:00 da yapılan 2014 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları 09 Nisan 2015 tarihinde tescil edildi.

Doğuş GYO, kâr payı dağıtacak mı?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2014 yılında gerçekleşen dağıtılabilir net dönem karının dağıtılmayarak Olağanüstü Yedekler hesabına aktarılması yönünde karar alındığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Doğuş GYO faaliyet raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2014 yılına ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılına ait faaliyet raporu...

Doğuş GYO 2014'e ait finansal tablosunu yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasındaki hesap dönemine ait finansal tablo ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Doğuş GYO ayrıntılı gelir tablosunu yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı dördüncü dönemine ait ayrıntılı gelir tablosunu Kamu aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte dosyanın detayları...

Doğuş Center Maslak 2014 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan Doğuş Center Maslak 2014 yıl sonu değerleme raporunu Kamu Aydınlatma Platformu'na yazılı olarak bildirdi...

Doğu'da gayrimenkul yatırımları artacak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, konutta 2014'te ertelenen talebin yeni yılda sektörde büyümeye etki edeceği düşüncesinde. Tanes gelecek dönemde ise yatırımların Doğu'ya kayacağını söyledi.

Doğuş Elektrik 2014 ürünleri Haberi

Doğuş Elektrik 2014 ürünleri

Elektrik ve aydınlatma sektöründe zengin ürün yelpazesi ve stok gücüyle öne çıkan Doğuş Elektrik, stratejik hedefler doğrultusunda her yıl istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Firma, yaygın ve güçlü servis ağı ile satış ve satış sonrası servis hizmetiyle öne çıkıyor.




Elektrik ve aydınlatma malzemeleri satışı alanında çocukluk yıllarından başlayarak çalışan ve bu alanda edindiği tecrübeyi 2001'de kendi şirketini kurarak pekiştiren Doğuş Elektrik Genel Müdürü Ömer Cirit, elektrik malzemesi satışından aydınlatmaya, taahhütten, sinyalizasyon işine kadar sektörün her alanında faaliyet gösterdiklerini ifade etti. Toptan ve perakende satışlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Cirit, aydınlatma sektörünü 2008'de elektrik bölümünden ayırdıklarını anlattı. Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere yurt geneline hizmet götürdüklerini dile getiren Cirit, güçlü bir servis ağma sahip olduklarını vurguladı. 14 adet servis araçları ile birlikte...