28 / 08 / 2024

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların gerçek değerini açıkladı! Elinde dolar olanlar hazır olun

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların gerçek değerini açıkladı! Elinde dolar olanlar hazır olun

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun ilerleyen günlerde geleceği seviyeyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Geçer, dolar kurunun şu anki seviyesinin üzerinde bir baskı olduğunu ve doların gerçek değerinin 60 TL'nin üzerinde olduğunu belirtti.



Dolar yorumları ile tanınan ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun gelecekteki hareketlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Geçer, dolar kurunun şu anki seviyesinin üzerinde bir baskı olduğunu ve doların gerçek değerinin 60 liranın üzerinde olduğunu savundu.

DOLARIN GERÇEK DEĞERİ 60 TL!

Şu anda dolar kuru, 34 TL sınırını aşmış durumda ve piyasalar bu seviyeyi korumaya çalışıyor. Kapalıçarşı'da dolar 34,10 liradan işlem görürken, euro 37,97 lira, İngiliz sterlini 44,93 lira ve İsviçre frangı 40,16 liradan işlem gördü.

EYLÜL AYINDAN İTİBAREN SERT YÜKSELİŞ BEKLENİYOR 

Ekonomist Selçuk Geçer, özellikle Eylül ayından sonra dolar kurunda sert bir artış beklediğini belirtti. Yabancı yatırımcıların Türkiye'de yüksek faiz oranları nedeniyle dövize dönmeleri ve faizlerini aldıktan sonra dolarda büyük bir yükselişin yaşanabileceğini öngörüyor.

Bu durum, döviz piyasalarında yatırım yapanlar için dikkat edilmesi gereken bir uyarı niteliğinde. Ayrıca, Cuma günü açıklanacak Euro bölgesi enflasyon rakamlarının ardından Euro kurunun yeniden değer kazanması bekleniyor, bu da döviz kurlarında harektliliğe neden olabilir. 

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların gerçek değerini açıkladı! Elinde dolar olanlar hazır olun

DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ  28 AĞUSTOS 2024 DOLAR KURU 

Merkez Bankası'nın anketi sonrası yurt içi piyasalarda enflasyon endişesi hakim görüş olarak kalmaya devam ederken, dolar/TL kuru 34,73 TL seviyesini test ederek zirveye çıktı. 

 Euro alış fiyatı bugün 37,71 lira, satış fiyatı ise 37,85 liradan işlem görüyor.  Euro dolar paritesi 1,114 seviyesinde değerleniyor. 

FED FAİZ KARARI BEKLENİYOR

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın geçen hafta faiz indirimlerine yeşil ışık yakmasına karşılık bankanın yıl sonuna kadar atacağı adımlara yönelik belirsizlikler varlık fiyatlamalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. 

Dolar/TL bugün 34,73 TL seviyesi ile rekor kırdı! Son dakika döviz kurları...

Yastık altında 1 gram bile altını olanlar dikkat! Kapalıçarşı'da gram altın alış satış fiyatı ne kadar?

Rekor üstüne rekor kıran altın için İslam Memiş'ten ters köşe! Altın almak isteyenler dikkat! Düşüşü bekleyin!

Geri Dön