05 / 05 / 2024

Doğuş Gayrimenkul etiler değerlendirme

Doğuş Gayrimenkul etiler değerlendirme

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamda Doğuş Center Etiler değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Etiler'deki 45 bağımsız bölüm 24.8 milyon Euro'ya Getir'e satılıyor!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler binasındaki 45 adet bağımsız bölümün Getir Perakende'ye 24 milyon 850 bin Euro'ya satılmasına karar verildi. 

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar?

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan tarafından kuruldu.

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş GYO 2020 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Doğuş Center Etiler 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin olarak Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş Center Etiler 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Doğuş Center Etiler 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş GYO, Maslak Ofis Binası ve Doğuş Center Etiler'i satın aldı!

Doğuş GYO, İstanbul Maslak'ta bulunan D Ofis Maslak binasını KDV hariç 525 milyon 690 bin TL bedel ve Doğuş Center Etiler'i KDV hariç 62 milyon 900 bin TL bedel ile satın almaya karar verdi.

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler'i 62,9 milyon TL'ye aldı!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler'i Doğuş Turizm'den KDV hariç 62 milyon 900 bin TL peşin bedelle satın alıyor. Tapu devir işlemleri başlatıldı...

Doğuş GYO Ekim 2018 için döviz kurunu sabitledi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center AVM, Gebze Doğuş Oto, Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler isimli gayrimenkullerde dolar ve euro kurunu sabitledi...

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini genel kurula sunacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mustafa Sabri Doğrusoy ve Özlem Tekay'ı bağımsız yönetim kurulu üyeleri olarak genel kurula sunacak.

Doğuş Gayrimenkul etiler değerlendirme Haberi

Doğuş Gayrimenkul etiler değerlendirme

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;

Şirketimizce 04.05.2016 ve 12.05.2016 tarihli özel durum açıklamalarıyla bildirilmiş olan kısmi bölünme işlemi kapsamında, Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmış olan 11.05.2016 tarihli  değerleme raporu ekte yer almaktadır. Ayrıca şirketimizin www.dogusgyo.com.tr adresindeki "Yatırımcı İlişkileri" bölümünde "Kısmi Bölünme İşlemleri" başlığı altında pay sahiplerimizin bilgisine sunulmuştur.


Değerleme raporu için