06 / 05 / 2024

Doğuş Grup uyarı galataport

Doğuş Grup uyarı galataport

Galataport'a 702 milyon dolar veren Doğuş ve ortakları Ulaştırma Bakanlığı'na "Yerel yolcu ve diğer gemiler limana bağlı gemilere çok yakın geçerek hayati tehlike yaratıyor" uyarısı yaptı

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Doğu Karadeniz için deprem uyarısı!

Doğu Karadeniz'in dolgu alanları ve yumuşak zeminlerin yanı sıra heyelanlı alanları daha da riskli hale geldi. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, bölgede riskin arttığı uyarısı yaptı.

İzmir depremi sonrası Doğu Karadeniz için uyarı!

Doğu Karadeniz'in 3'üncü deprem riski bölgesine çekilmesinden sonra bölgede dolgu alanları ve yumuşak zeminlerin yanı sıra heyelanlı alanlar daha da riskli duruma geldi.

Doğuş Grup büyümeye devam ediyor!

Bir çok alanda faaliyet gösteren Doğuş Grubu teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor…

Doğu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Güllüzar Çelik tarafından kuruldu. 

Doğuş Grubu 3 yılda 20 otel hedefliyor!

Doğuş Grubu bugüne kadar 7 otel hayata geçirdi. 3 yılda hedefi 20 otel olarak belirleyen grup 13 otel için 2 milyar euro yatırım yapacaklarını açıkladı.

Hebo Yapı Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan mobilya talebi alıyor!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı A.Ş. Satış Müdürü Başak Şahindoğan, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da, şehirlerin daha yeni yeni inşa edildiğini belirterek, bu bölgelerden oldukça fazla şehir mobilyaları talebi aldıklarını bildirdi.

Doğuş Grubu'ndan Maslak'a yeni otel!

Doğuş Grubu'nun Maslak'taki Bankalar Caddesi'ndeki gökdeleninin yıkımı tamamlanmak üzere. Grup yıkımı süren gökdelenin yerine yeni bir otel inşa etmeyi planlıyor. Otelin 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Doğuş Grubu 4,2 milyar dolarlık inşaat projesi gerçekleştiriyor!

Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan, son üç yıldır yatırım iştahı en yüksek grup olduklarını ve bunu 2016 yılında da sürdüreceklerini söylüyor. Doğuş Grubu, bu yıl 1 milyar euroluk yatırım yapmayı planlıyor.

Doğuş Grubu İstinye'de alışveriş merkezi kuracak!

Doğuş Grubu ve Orjin Grup, İstinye'de 130 dönüm arsa üzerine 264 bin metrekare kapalı alana sahip bir alışveriş merkezi kuracakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

Doğuş Grup uyarı galataport Haberi

Doğuş Grup uyarı galataport

Galataport'a 702 milyon dolar veren Doğuş ve ortakları Ulaştırma Bakanlığı'na "Yerel yolcu ve diğer gemiler limana bağlı gemilere çok yakın geçerek hayati tehlike yaratıyor" uyarısı yaptı. Bakanlık da denizcilik örgütlerini gürültü ve dalgaya karşı uyardı.


Kamuoyunda Galataport 'rojesi olarak bilinen Salıpazarı Liman Sahası'nın işletme hakkını 702 milyon dolara alan Doğuş Grubu, bölgeye yapacağı otel ve yenileme yatırımları için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu arada da iştiraki Salıpazarı Liman İşletmeciliği AŞ üzerinden limana gelen yolcu gemilerine hizmet veriyor. Ancak Salıpazarı Liman İşletmeciliği'nin liman yakınından geçen yolcu motarlarından rahatsız olduğu anlaşıldı. 


Nitekim Ulaştırma Bakanlığı İstanbul'daki denizcilik kuruluşlarını geçtiğimiz günlerde liman yakınından geçen motorları konusunda uyardı. Ulaştırma Bakanlığı'nm bağlı İstanbul Liman Başkanlığı şehirde faaliyet gösteren denizcilik örgütlerine gönderdiği yazıda yolcu motorlarının Salıpazarı ve Karaköy rıhtımları yakınından...